About ellemilla

“ellemilla… Onder deze naam zou ze 10 jaar geleden haar blog online zetten als  creatieve uitlaatklep.
Een creatieve duizendpoot maar vooral trotse mama van zoontjes Cis & Vin”.

Ik experimenteerde met verf en maakte mijn eigen schilderijen… Ik zou me gaan verdiepen in interieur en fotografie…. maar ook handwerk en fashion design zouden een belangrijke rol gaan spelen!

Wat begon als een uitlaatklep om mijn creatieve werken aan de buitenwereld te tonen is ondertussen uitgegroeid tot een creatieve lifestyle mama blog! Vol fashion, interieur en lifestyle tips voor groot en klein! Voeg daar nog een beetje kunst, fotografie, handwerk en persoonlijke verhalen aan toe; zo heb ik buiten één belangrijk hoofdpuntje alles opgenoemd wat je bij de ellemillashop kan terug vinden!

Dat ene belangrijke hoofdpuntje werd mijn grootste inspiratie bron! Mijn zoontje Cis… Het mama zijn zette heel mijn wereld op z’n kop! Cis haalde het beste in me naar boven en gaf me een creatieve boost. Mijn werken werden steeds speelser… Alsof ik terug in mijn kindertijd belandde!

Dat mama gevoel maakte mij zo gelukkig dat hierover bijna dagelijks bloggen een passie werd! Iedere dag prijs ik mezelf gelukkig dat ik kan doen wat ik het allerliefste doe. Heel de dag creatief bezig zijn en dit gecombineerd met het “mama zijn” maakt mij “a lucky girl” !

Door dagelijks op zoek te gaan naar de allerleukste baby en mama spullen werd het tijd om een grote stap te zetten… de ellemillashop. Eigen creaties , fashion en interior voor mama’s en kids zocht ik zorgvuldig voor jullie uit. Een droom die uitkomt en waar ik al jaren over brainstormde… Naast de merken en spullen die ik verkoop in de ellemillashop blijf ik nog tal van andere leuke tips en merken aan jullie voorstellen… Telkens met een persoonlijke touch!

Net na de launch van de shop kwam kleine Vin 4 weken te vroeg op de wereld… Nu zorgt niet alleen grote broer Cis voor die inspiratie maar stapt ook kleine Vin mee in dit avontuur!

Het logo van ellemilla is een grafische tekening van een rozenkwarts. Een prachtig mooie zachtroze steen, die ik op verschillende plekken in huis heb liggen en die ik vaak bij me draag. Het is de steen van het hart en de liefde, stimuleert creativiteit en fantasie en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid! Ik heb geen idee of het werkt, maar ik weet wel dat al deze eigenschappen ook die van ellemillashop zijn. Met passie en liefde zal ik wekelijks voor jullie nieuwe collecties voorstellen in de shop en leuke blogposts schrijven!

Met mijn BLOG en SHOP neem ik jullie mee in mijn wereld en mijn werk… Maar vooral mijn passie! Al gaf ik mij enkele jaren geleden zelf deze alias, dankzij jullie is ellemilla geworden wie ze nu is…  Jullie gaven me feedback, tal van complimentjes en zagen me groeien! A big big thanks voor jullie allemaal!

Welkom in mijn wereld…in onze wereld!

Enjoy!

IMG_4432

Love,

ellemilla

13 gedachten over “About ellemilla

 1. Hoi Elle Milla,
  Ik volg je al een tijdje en ben zo enthousiast over je site, je blogs en alles wat je doet! Echt super inspirerend en leuk om te lezen! En ook je foto’s zijn natuurlijk prachtig! Ik smelt bij foto’s en verhalen over je kleine manneke!
  Ik ben werkzaam voor een webshop gespecialiseerd in exclusieve kinderkleding en accessoires en zou graag meer informatie willen over de mogelijkheden om te adverteren op jouw site en om te horen of wij wellicht inspirerende onderwerpen hebben voor jouw blogs…. Wij hebben ook enorm veel Belgische klanten die de merken Tartine et Chocolat en Il Gufo helemaal fantastisch vinden en hopelijk wordt jij daar ook blij van… Onze speelhuisjes van WinGreen zijn een droom voor LittleOnes, echt zoooo leuk! Tevens hebben we echt bijzonder mooie merken speelgoed (Janod, Vilac, Moulin Roty etc) waar kindjes heel blij van worden! Je hoort het al, ik ben ook een moeder van 2 liefste kindjes en ben enorm enthousaist over onze webshop en ben echt heel benieuwd wat jij ervan vindt…. Ik hoor heel graag je reactie,
  Lieve groet,
  Wendy
  http://www.littleone.nl

  1. Hoi Wendy, Super! Bedankt voor je lieve bericht!
   Je hebt een super mooie webshop en net als ik super gepasioneerd! 🙂 heerlijk!

   Ik ga je snel terugmailen! Je e-mail adres vind ik vast op je site terug?

   Tot snel!
   Liefs,
   Sarah ( Elle Milla)

Geef een reactie