Bouw eens een tent โ›บ๏ธ

Na dag 1689076454 van de quarantaine kunnen wij mama’s wel wat extra bezigheidstips gebruiken? Toch?
Vanaf vandaag beginnen we weer “met school” , mama heeft een drukke werkagenda… dus de jongens gaan zich deze week ook een beetje zelf moeten bezighouden! ๐Ÿ˜Š

Vorige week merkte ik voor het eerst die verveel symptomen bovenkomen…๐Ÿ˜… Ze begonnen elkaar iets vaker te pesten (gewoon omdat ze niets beters te doen hadden…) Om de 10 min kreeg ik de vraag ‘Mag ik de iPaaaad?’ En ze hadden geen zin meer in de spelletjes die ze de weken voorheen wel leuk vonden…

Gelukkig kwam er net op het goede moment iets super cools in de plaats waar de jongens en ik dol op zijn! En daar moet ik Kids With Flair voor bedanken, want zij verrasten ons met een tent tool kit!!! ๐Ÿ™
De jongens en ik stonden te popelen om deze uit testen… Daar moesten we geen twee keer over nadenken! Ja natuuuuurlijk! Wij zijn dol op tenten en kampen bouwen, maar eerlijk? Ze vallen vaak sneller naar beneden dan dat je ze hebt opgebouwd!

Voor kinderen is er niets leuker dan hun eigen tent of kamp te bouwen! Een eigen plekje dat ze zelf kunnen inrichten en lekker gezellig kunnen maken ๐Ÿ˜Š Met deze Tent kit van PL-UG kun je binnen & buiten kampen bouwen zonder wasspelden of klemmen! Deze Pl-ugset bevat een ingenieus systeem aan klemmen en haken om makkelijk met een draai & een klik je eigen kampen te bouwen! Zo gemakkelijk… zelf voor de meest onhandige harry! Daarnaast ziet de tent er ook nog super mooi uit…

We probeerde dit weekend voor de eerste keer de tent uit en wat een zaligheid! De jongens hadden een paar uur speelplezier en de spannendste avonturen werden gespeeld! Jaaaa… Zelfs Kyra de poes vond het geweldig ๐Ÿ˜„
Vin vond de tent wel heeeeel nice en Cis die vroeg meteen al of hij het de volgende keer in de tuin mag opzetten!

Hier gaan we nog zoooooveel plezier aan beleven! Het hele jaar door!
Jaaaa Kids with Flair… Bedankt voor deze mooie speeltip ๐Ÿ˜
Maar jullie hebben nog zoveel leuke dingen online staan…
Ik moet toegeven, mijn wishlist staat behoorlijk vol mooi speelgoed en spulletjes voor op de kinderkamer! #oeps
Hoogstwaarschijnlijk bij jullie ook? ๐Ÿ˜Š

Wel dan heb ik een heel leuke verrassing voor jullie! Want met de code speelinuwkot krijgen jullie maar liefst 10% korting op de volledige collectie van Kids With Flair! ๐Ÿ‘ Hoe cool is dat?!
(korting is geldig van 20 tem 24 april)

Ga zeker eens kijken op Kids With Flair want er is zooooveel moois te vinden! Ik kan het jullie zeker aanraden, en Cis & Vin ook hihi ๐Ÿ˜ƒ

Veel speelplezier en stay safe lieverds! ๐Ÿ˜˜

Geef een reactie