Home – Desenio Favorites

Een nieuw huis, een nieuwe start! ๐Ÿก

We wonen nu al enkele weken heel gelukkig in ons nieuwe huis… en sindsdien heb ik zoveel zin om de handen uit de mouwen te steken! De grote bouwwerken moeten nog beginnen, zo hopen wij binnen een jaar een grote slaapkamer en badkamer te hebben op zolder! Dus in die tijd ben ik alvast aan รฉรฉn van de kinderkamers begonnen! ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ”ง Cis & Vin mogen daarom uitzonderlijk samen op een kamer slapen, maar dat vinden ze niet erg hoor! Integendeel hihi ๐Ÿ˜Š Iedereen happy dus!

De kamers moeten gezelligheid en rust uitstralen zodat ze met een relaxed gevoel kunnen gaan slapen! ๐Ÿ˜ด Daarom heb ik voor deze ruimte veel lichte tinten gecombineerd met linnen stoffen en een tikkeltje zwart voor extra power! ๐Ÿ–ค

De muren zijn volledig wit wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel! Maar aankleding mag altijd ๐Ÿ˜‰ En daar kwam Desenio om de hoek kijken met de vraag of we kunnen samenwerken… Daar heb ik geen seconde over getwijfeld want bij Desenio vindt je een van breedste posterassortimenten van Scandinaviรซ! I’m in love!

Wie of wat is Desenio?

Maak kennis met de leukste posterwebshop ever! Met een Scandinavische touch & achtergrond leveren ze posters en lijsten over meer dan 33 landen! ๐Ÿ˜ฏ
Ze hebben een heel groot aanbod waardoor er voor ieder huis en iedere kamer de perfecte match te vinden is! Zo ook dus in ons huis ๐Ÿค—

“Met hun posters kun je met zeer eenvoudige middelen vertellen wie je bent en het gevoel overbrengen dat jij wilt dat je huis moet bieden. Kunst moet voor iedereen zijn en door duizenden verschillende motieven en kunstposters aan te bieden, hopen ze dat jij diegene vindt die bij jou passen.”

Ik heb er zelf wel een tijdje over gedaan om de perfecte combinatie te vinden… Want eerlijk is eerlijk… De ene mooie poster na de andere kwam voorbij… Wat een prachtcollectie! ๐Ÿ˜
Gelukkig zijn er de inspiratiepagina’s met fotowanden! Deze hebben me erg geholpen met kiezen, thank you!! ๐Ÿค—

Ik zocht posters in zachte tonen, fragile prints die me intrigeren en waar je naar kan blijven kijken! De lijsten mochten van mij wel in het zwart… (Daar is die extra power ๐Ÿ˜‰) En ik heb helemaal mijn goesting gevonden! Ja… het resultaat mag er wezen! Het geeft net die finishing touch aan je ruimte en creรซert nog meer sfeer ๐Ÿ˜Š


Na een drukke dag nog wat nagenieten in de kamer of fris wakker worden en lange knuffelmomentjes met de kids!
Het is allemaal een stukje leuker geworden ๐Ÿค—
Ik kan niet wachten om met de volgende ruimtes te beginnen, want ook daar zullen zeker wat posters en lijsten van Desenio komen te schitteren!

Mijn keuze? Zie hier het resultaat! ๐Ÿ’ฅ

abstract line art gezichten
abstract line art lichaam
stained wall
Hygge
White brush
Dried hogweed


Love,

ellemilla

2 gedachten over “Home – Desenio Favorites

Geef een reactie