Welcome Home!

Hallo Lieverds,

Het is even geleden, maar hier ben ik weer! Met extra leuk nieuws!
De meeste onder jullie zullen mij via Instagram wel volgen en dus ook al op de hoogte zijn, maar vandaag neem ik graag ook even de tijd om hier alles neer te schrijven.

Enkele weken geleden kochten Ties en ik een huis… Eindelijk vonden wij ons plekje waar we helemaal verliefd op zijn! Een plek van ons, van de kids en waar ons leven verder zal gaan!
Ik kan maar amper uitleggen hoe blij ik ben… Dit is zo’n huis met karakter waar we zoveel moois mee kunnen doen en we hebben dan ook heel wat plannen om van dit huis rustig aan onze thuis te maken!

Een plek om te wonen EN om te werken. We hadden nog wel wat vereisten voor onze nieuwe woning! Het zou een plek moeten zijn waar we ons lekker thuis voelen, genoeg slaapkamers voor de boys en de grote zussen, liefst in het centrum, een tuin EN bovendien ook nog de mogelijkheid om er te kunnen werken!

Het was niet dat we het al meteen nodig hadden, maar eerlijk is eerlijk… We wonen nu in een huis waar we vanaf het begin wisten dat het tijdelijk zou zijn! Een mooi huis, maar voor ons met iets te weinig ziel.
Een vierkante woning met vierkante kamers… Niet meer, niet minder.
Een perfecte woning voor een gezin met 2 kids, maar niet voor 4!
Het werd hier allemaal maar wat krap, rommelig en het gevoel dat dit niet je thuis is waar je altijd wil blijven hing constant in ons hoofd.
Eigenlijk dacht ik dat we binnen een paar jaar gingen bouwen, maar toen we enkele maanden geleden het huis te koop zagen staan veranderde alles!

Het was dan ook alsof we de lotterij wonnen toen we dit pand zagen!
Binnenkort stap ik de ene deur uit en de andere in! We zullen ons kantoor vestigen aan de ene kant en ik ben er zeker van dat die ruimte zal inspireren.
Ties & ik hebben nog zoveel ideetjes en we kunnen niet wachten om daar aan de slag te gaan!
En weet je wat nog zo leuk is? Wanneer de kids thuis zijn na school, zijn ze altijd dichtbij… Op het werk maar eigenlijk thuis. Werk mee naar huis nemen doen we toch altijd… werken stopt nooit, het zit in ons hoofd, in ons hart…Enfin eigenlijk in ons hele lijf!

We hebben de sleutel al en wachten nog op de plannen van de architect!
Voorlopig kunnen we nog niet al te veel doen buiten nadenken over hoe we het willen!
Er moeten muurtjes en trappen afgebroken worden, de oude donkere zolder toveren we om in een ruime slaapkamer met badkamer, ook de keuken moeten we veranderen en alle muurtjes hebben een flinke en frisse boost nodig! šŸ˜‰

Het kriebelt… De veranderingen, het wonen, de gezellige avondjes in de tuin, het maken van mooie herinneringen, het gevoel van gezellig wonen en samen zijn, van decoreren en het huisje afmaken! Ja… We hebben er zin in!

Enfin… Ik heb nog zoveeeel te vertellen en kan niet wachten om dat te doen! Maar laat het ons hier houden bij het begin. The start of new beginnings!

Volgen jullie mee hoe wij van dit huis onze thuis maken? Hou dan zeker de blog in de gaten EN volg ons op de de nieuwe @ellemillahome instagram pagina voor meer woongedoe! šŸ˜‰

Geef een reactie