BEING HAPPY NEVER GOES OUT OF STYLE

Waar ik echt gelukkig van word? Na een rustig weekend weer helemaal opgeladen aan de week beginnen! Ik bruis dan van ideeën en energie 😊 En bij mijn happy mood hoort natuurlijk een happy outfit met een happy print! ⭐️

Ik kies voor het HAPPY PRINT zwierrokje mΓ©t… inderdaad een happy print hihi 😁 Ze heeft een creamy kleur, versierd met zwarte bolletjes… Heel speels πŸš€ We hebben dit rokje in nog veel andere printjes, die je hier ontdekt! En ze zitten zo comfy doordat er een extra broekje onder zit, zalig toch?! En zwieren maaaaar πŸ’ƒπŸΌ

Doordat de tailleband van het rokje super elastisch is, kan ik er gemakkelijk een truitje insteken πŸ‘Œ En natuurlijk ook omdat het nog wat fris is buiten! 🌬 Ik draag hier de BROOKLYN GREY trui, ideaal voor dit wisselvallig weertje 😊 De pasvorm is losser, suuuuuperzacht en heel elastisch!! 🐻

Herkennen jullie het LOVELY JEANS jasje? 🧐 Het jasje heeft opzij een zakje in de vorm van een hart! We hadden ze al in het blauw, maar nu dus ook in het zwart πŸ–€ Nog steeds een veel-besteld item!

We blijven in lijn van het zwarte jasje en matchen er het TIESHA BLACK handtasje bij 😍 Ze bestaat volledig uit gevlochten touw. Aan een kant zie je opengewerkte accenten in de vorm van vijf ruitjes. Ik maak nog een speelse knoop in het schouderhendeltje!

Het zwarte en het grijze accent laat ik terugkomen in mijn MYLA oorbellen want ja meisjes, ALLES moet kloppen 😁 Ze vallen meteen op en geven je casual outfit een glamorous touch πŸŽ€

De trui, het rokje en het jasje shoppen nu jullie nu met 15% korting OP ellemillashop.com! πŸ’‹

Geef een reactie