GET SUMMER READY

Genoeg regen en wind gezien dit jaar, vinden jullie ook niet? πŸ’¨β˜”οΈ Dringend tijd dat de temperaturen boven de 20 graden stijgen en liefst voor een lange tijd! β˜€οΈ Want jullie kennen vast en zeker dat gevoel: zoooveel zomerstuks die in je kast liggen te wachten om gedragen te worden πŸ™„ Awel… ik doe het gewoon!

Ik trek een heel zomerse outfit aan en ga een mooi wit boeketje halen in de winkel hihihi πŸ™ˆ En zie… de zon begint vanzelf te schijnen! ZALIG 😍 You should try it!

In a field full of roses, be a wildflower!

Ik ontdek weer een heel mooi veldje in de bossen van Lommel. Deze stad blijft mij nog elke dag verbazen! Zoveel unieke stukjes natuur met prachtige bloemen en bomen die schitteren in de zon 🌳 Ja, ik en mijn jongens mogen heel ons gelukkig prijzen dat we hier wonen!

Deze week hebben we super leuke pre-summer goodies binnen! Van zomerjurkjes, jeansjackets, maxi dresses, taillerokjes tot trendy accessoires πŸ¦‹ Vandaag combineer ik het EVERLY MINT GREEN ROKJE op het MY LIONHEART WHITE T-SHIRT.

Het mintgroen is heel zacht van kleur! Je trekt het gemakkelijk aan over het witte t-shirt dankzij de elastische tailleband. Op de witte kleur vallen de rushes aan de tailleband mooi op. Een cute rokje zou geen cute rokje zijn zonder strik! πŸŽ€ Nog een extra shiny detail: op de linkerborst staat er een leeuw in gouden draad 🦁 Geeft een opvallend accent aan je outfit!

Ik draag de SWEET PLAID GREEN jurk over mijn outfit omdat de groene kleuren goed matchen! πŸ’š De plaid print is helemaal terug van weggeweest en is dus tijdloos. Je kan het stuk als jurk dragen met een TAILLERIEM of zoals mij gewoon los over je outfit!

Voor een complete look werk je af met zomerse accessoires! Bijvoorbeeld met de AMOUR TAS β˜€οΈ Volledig gemaakt van jute, een heel sterk weefsel met een natuurlijke uitstraling. In het midden staat in het groot ‘AMOUR’ in allemaal kleine witte pareltjes. ✨

En heb je mijn schattige sokjes al gezien? 😍 De bovenste rand van deze visnet sokjes is achteraan afgewerkt met een witte satijnen strikje. LOVE IT! πŸŽ€ Heel mooi als je ook wat bruiner bent, maar we blijven hopen!

Check out the new drop op ellemillashop.com en shop deze tijdelijk met 15% korting!

Love, Sarah πŸ’‹

Geef een reactie