TOUCH OF LEOPARD – SHOP THE LOOK

Wat een regenachtige dag… 😟 Daar moeten we snel verandering in brengen! Ik trek snel een vrolijke outfit aan en rijd naar de dichtstbijzijnde bloemenwinkel voor een mooi, fris boeketje 🌺 Bloemen maken mij instant happy én ze fleuren je huis meteen helemaal op!

En ik weet nog wel iemand die daar stiekem heel blij mee is… 😁 Onze ragdoll KYRA, aka lady Blue Eyes! We hebben haar nu bijna drie maandjes en het is een zaligheid om haar rond ons te hebben 😻 Super lief! En daarom verdient zij het om vandaag ook eens in de spotlight én in de bloemetjes gezet te worden 🌷

Statief staat klaar, bloemetjes mooi in de vaas en Kyra en ik nemen onze poses aan 😂 En wat doet ze dat goed, ongelofelijk! Ik heb gewoon een klein fotomodelletje in huis 📸

A touch of Leopard

Over naar de outfit van de dag, haha oeps! Ik draag de LEOPARD COLLAR PINK BLOUSE, een luchtig bloesje in een vrolijke roze kleur 🌷De kraag heeft een leopard print all over. Het geeft een speelse touch aan de blouse! Doordat ze wat oversized valt kan ik ‘m gemakkelijk in mijn broek stoppen.

We love to match! Daarom draag ik de CUTE LEOPARD HAIRCLIP in mijn haar. De leopard print matcht helemaal met het kraagje van mijn blouse 😊 Op de speld staat het woord ‘CUTE’ in strassteentjes! Lekker opvallend & girly! ✨

Grey is okay!

THE PERFECT GREY JEANS trek je supergemakkelijk aan door de lichte stretch in de broek. Niets zo fijn als een jeans die comfortabel zit en waar je vlot in kan bewegen de hele dag! En een grijze jeans in je kast is zo handig… het is een neutrale kleur die je gemakkelijk kan combineren met een kleurrijk item 😊

100% Handmade

De MALIKA HANDTAS geeft je outfit meteen een warm accent ☀️ Deze clutch is gedetailleerd met een houten rooster, bestaande uit allemaal fijne houten latjes die naar 1 punt in het midden lopen. Geeft een super mooi effect als de zon erop schijnt! ☀️ Helaas kan ik je dat vandaag niet laten zien 😌

Het is niet alleen mooi, maar ook super handig! Aan de bovenkant kan je via een gemakkelijk opengaand plankje je spulletjes in het tasje doen 👜 Dankzij het hendeltje kan je ze gemakkelijk over je schouder dragen! 

Dat weet ik nu ook alweer dat onze kat op commando kan poseren hihi! Je zal dus vaker outfit-kat-foto’s te zien krijgen 😁 Alle spulletjes zijn nu te verkrijgen op ellemillashop.com aan -15%! 💜

Geef een reactie