#ellemillagirls Erika & Heidi (Part ll)

Tijd voor outfit 2!! De zussen Heidi en Erika Van Tielen zijn er helemaal klaar voor, en jullie ook, toch? 😊

Vandaag nemen we jullie mee naar een heel speciale locatie!
Het ‘Mariapark in Lommel, een intiem en uniek bedevaartsoord met vooraan een mooie grotinstructie met héél veel bankjes, en daarachter een weggetje met heilige beelden. 👼 Je kan er alleszins super mooie foto’s maken, oordeel vooral zelf 😉 En de bankjes nodigen natuurlijk uit voor een gezellig babbeltje!

“Nu ik dit aan heb denk ik ‘YES, voor mij meer geel dit jaar’!” – Erika

Wat vinden jullie van de outfit? 

Erika: Shape of You Yellow trui + High Rise Jeans + Rotan Square Hoops + Leopard Espadrilles (Espadrilles komen volgende week online!)

“Ik ben helemaal zot van dat geel. Ik draag normaal heel veel zwart maar ik vind af en toe eens een ander kleurke proberen wel tof. En soms moet je dat eens aandoen om dan te merken van ja, dit feller kleurtje gaat mij eigenlijk ook goed af. En nu ik dit aan heb denk ik ‘YES, voor mij meer geel dit jaar’! 😃 De combinatie met de lichtere jeans en die statement oorbellen is top!” 

Heidi: Shape of You Pink rose trui + Push the Limits black jeans + Chunky pink sneakers

“Ik vind mijn outfit heel geslaagd! 👌 Ik ben zelf gek op casual chic. Met casual bedoel ik gewoon een basic stuk en chic in de zin dat er toch ergens een sparkeltje is of zoals bij de ‘Shape of You’ trui met die rushkes aan de mouwen. Zo een comfy jeans doe ik zelf heel vaak aan. En dan uiteraard de Chunky Sneakers, ik vind dat iedereen deze moet hebben voor dit seizoen! Dat zit ook comfortabel en daar rek je je lengte mee. Ja ik ga mijn favoriete term casual chic weer kunnen gebruiken 😉 De trui is zacht van kleur en echt een comfortabel pulleke. Topstuk!”

“De Chunky Sneakers die ik nu aan heb horen zeker bij een van mijn topfavorieten!” – Heidi

  • Hebben jullie ook stiekem een verslaving? Tassen, juwelen, schoenen…? 

Erika: “Ik voel mij heel naakt zonder oorbellen! Dus ik heb altijd heel graag oorbellen aan. En vooral dan van die statement oorbellen zoals deze, de Rotan Square Hoops met een leopard printje. Ze passen perfect bij de Leopard Espadrilles trouwens ☺️ En ik moet ook toegeven dat ik veel tassen heb… en dan denk ik altijd ‘Ja, het is weer een zwarte tas maar wel eentje met een ander karakter dan die andere zwarte tassen’😌”

Heidi: “Als ik er een verslaving mag uitpikken zijn het schoenen! Maar echt heel veel… 🙈 De Chunky Sneakers die ik nu aan heb horen zeker bij een van de topfavorieten! En het moeten niet altijd de duurste zijn, daar gaat het mij niet om. MAAR VEEL!! 😅

  • Jullie punten graag op de drie outfits!

Erika: “Ik vind alles leuk wat ik tot nu toe heb aangehad! Die vorige was die mooie ‘Proud of Myself’-maxi jurk! En dit is een heel andere stijl, lekker comfy! Een super toffe jeans met die kleurrijke gele trui! Je kan die outfit dag in, dag uit dragen. Ik geef een dikke 8/10 😁”

Heidi: “Deze outfit ga ik een 9 op 10 geven omdat ik dat echt heel tof vond de combinatie met de zwarte jeans en het roze pulleke! De kleur staat mij ook verrassend goed! 🌸”

Een geslaagde tweede shoot als je het mij vraagt! Het Mariapark heeft zo leuke verschillende plaatsjes om verrassende foto’s te maken, zoals de foto’s op de bankjes vind ik prachtig 😊 De outfits komen er ook heel mooi in uit! Dat is natuurlijk ook te danken aan deze twee prachtige dames met hun stralende glimlach! ☀️ Op naar de volgende shoot! 👗

Zelf kleurrijk de dag door? Dat kan! Je shopt nu alle items op ellemillashop.com! De Leopard Espadrilles komen volgende week online, dus houd de website zeker in de gaten 😊❤️

Geef een reactie