Bloemetjes buiten zetten op wensdag!

1, 2, 3…. EN BLAZEN MAAR! 😊

Wisten jullie dat het vandaag wensdag is?! Hoe cool is dat… Mijn gedachten dwaalden meteen af naar een veld vol wensbloemen! Ik moet en zal zo’n locatie vinden in Lommel ☺️ En ja hoor… in het Kattenbos ligt een prachtig stukje veld, VOL wensbloemen 😍 Mijn wens komt alvast uit… πŸ€

De nieuwe collectie past perfect in deze setting! Dreamy colors, sunny essentials & soft fabrics πŸ¦‹ Laten we beginnen met de eyecatcher van deze look, de naam zegt het zelf PASTELINE PINK MAXI JURK, een jurk met roze, blauwe en witte pastelkleuren, afgewisseld in een mooi lijnenpatroon! πŸ‘—

De jurk combineer ik met matching MARBELLA BLUE ESPADRILLES. De zool is versierd met touw, een typisch kenmerk van de espadrilles. De bovenkant bestaat ook uit gevlecht touw. Heel zomers! β˜€οΈ Je kan natuurlijk ook de PINK ESPADRILLES aandoen, dat kies je zelf 😊

Een zomerse outfit werk je af met een zuiderse tas! Ik draag de SOFIA ROTAN BEACH TAS πŸ– Dat rotan matcht ook goed met de espadrilles! Rotan tassen zijn stylish, passen bij elke outfit en geven een extra Ibiza vibe, wherever you are πŸŽ‹ Het shiny zilver op de tas zorgt voor een extra hip detail!

En de befaamde SPRINGFLOWER MID BLUE JACKETS kunnen zeker niet ontbreken in deze Shop the Look! Het SPRINGFLOWER jacket is aan beiden mouwen versierd met soft pink lace met daarop schattige roosjes, witte parels en shiny details 🌸🍭 We hebben er al in de shop, maar dit jacket bestaat uit een donkerblauwe jeanskleur πŸ˜‰

De foto’s zijn – beyond my wishes… echt verliefd op de foto’s…. 🌸 Ze zijn precies zoals ik het wou en dat maakt van mij een gelukkige lady 😊

Shop NU alle artikelen met 15% korting op ellemillashop.com en laat jouw wensen in vervulling gaan😊❀️

Geef een reactie