Orange is the new Black

Oranje, geloof het of niet girls, het is de modekleur van het jaar! Zelfs Pantone zegt het, Living Coral is de kleur van 2019, een koraaltint met een gouden ondertoon 😍

Oranje is altijd al een typische zomerkleur geweest. Er bestaan zoveel verschillende shades, elk keer met een andere karakter! Die ‘shades of Orange’ zie je ook in de nieuwe collectie terug! Welk oranje het ook is, ze straalt vrolijkheid uit en geeft energie! β˜€οΈ

Ik trek mijn ‘JUMP FOR JOY’-JUMPSUIT aan en ga op bezoek bij mijn ouders! Onderweg begin ik spontaan te zingen “I wanna jump for joy, and I want everyone to knowww” Hoe kom ik nu aan dat liedje…. πŸ€”πŸ˜†πŸŽΆ

Mijn papa is heel creatief en heeft in de tuin een deurtje opgeknapt met super mooie pastelkleurtjes! Ideaal om fotootjes te maken van mijn oranje jumpsuit ☺️ Mooi hè?! Danku papa ❀️

Over naar waar het echt om draait hihi: de ‘JUMP FOR JOY’-JUMPSUIT! Ze zit zooo goed! Je hebt ook meteen een complete look die tegelijk heel trendy en comfy is. Het fel oranje kleurtje is erg vrolijk Γ©n summerproof πŸ§‘

Je trekt de jumpsuit gemakkelijk aan doordat de taille achteraan elastisch is en vooraan heb je nog drie grote knopen. Rond de taille loopt een lintje waarmee je een schattige strik kan maken πŸŽ€ Zowel opzij als aan de borst heb je zakjes! Het model zit niet te strak en niet te los, gewoon tussenin en dat vind ik ideaal bij een jumpsuit! 

Draag er SIENNA BLACK PUMPS voor een elegante uitstraling. Werk af met de ROTAN PENTAGON HOOPS voor een complete outfit πŸ‘Œβœ¨

De volledige outfit is in de ellemillashop te koop! Have fun shopping ladies en… remember ‘Orange is the new Black πŸ’‹

Geef een reactie