Op je paasbest!

Een zonnige paasbrunch met de familie op het menu dit weekend? Dan heb ik voor jou alvast de ideale outfit waarin jij voluit kan genieten van het samenzijn, het prachtige weer én het extra lange weekend 😊

Ook ik heb deze leuke activiteit gepland en ik kan niet wachten om deze outfit te dragen! En zeker met de 23 graden in het vooruitzicht…. β˜€οΈ Ik voel mij hier alleszins super goed in! En de gele kleur past perfect in het thema πŸ₯

De zonnestralen komen er vandaag al goed door! Ik schenk koffie in mijn ON THE GO’-mug en neem een verse bouquet bloemen in de hand, op naar een rustig plekje om jullie mijn outfit te showen πŸ€— Deze mug heeft zwarte dots, een leuk contrast op mijn gele bloesje! Maar check zeker de andere leuke prints in de shop 😊

Touch of Yellow
De eyecatcher van mijn outfit? De ELINE YELLOW blouse! Een Pasen zonder geel… dat is gewoon geen Pasen hihi, dat hoort bij elkaar! 😊 Deze bloes heeft een stoffen knoop onderaan, dat geeft het geheel een speelser effect en maakt de outfit toch net weer een tikkeltje anders! Dit stuk shop je nu tijdelijk met 15% korting!

We hebben dezelfde print ook op rokken, bloesjes en kleedjes! Leuk om de bloesjes en de rokjes met elkaar te combineren. De ELINE stukken hebben allemaal een vintage striped look.

Matching yellow pumps? Let’s do this! De YELLOW DESTINY slingpumps matchen helemaal met het gele Eline bloesje. Een slingpump is een damesschoen die wordt gekarakteriseerd door een riempje achter de hiel of enkel. De stof heeft een suΓ¨de-look! πŸ€©

Ik vind het mooi om hier een lichte jeans onder te dragen! Ik kies voor de CHILL MOM jeansbroek 😍 Ze zitten een beetje baggy, hebben een hoge taille en niet veel stretch. En nee je hoeft niet perse een mama te zijn om deze te dragen 😁

De ROTAN PENTAGON HOOPS oorbellen en de TAYLOR ROSE riem maken je look af, helemaal ready voor je Paasbrunch! 🐣

De volledige outfit is in de ellemillashop te koop! Have fun shopping ladies en… een super fijne en zonnige Pasen gewenst!! ❀️


Geef een reactie