#ellemillagirls Erika & Heidi

Meet fashionable sisters Erika & Heidi Van Tielen! ๐ŸŒธ

Twee sympathieke en lieve zussen met een gevoel voor fashion? Dat kan niemand anders zijn dan radiopresentatrice Heidi Van Tielen en actrice Erika Van Tielen! ๐ŸŒธ Ze zijn altijd happy en hebben een oogverblindende glimlach die iedereen doet stralen! โ˜€๏ธ Ik ben dan ook zeer vereerd dat ze voor mijn camera willen poseren met de nieuwste spring collectie. De stukken staan hen alvast beeldig ๐Ÿ˜ 

Op een mooie lentedag trokken we samen met de zussen naar de mooiste plekjes in Lommel en vandaag nemen wij jullie mee naar de Sahara. My all time favorite place!
Tijd voor een babbeltje met deze 2 toppers!

  •  Hoe heb jullie ellemilla leren kennen?

Erika: “Ik ken de ellemillashop al heel lang en het gezicht achter ellemilla, Sarah, zelf ook! Van vroeger uit het uitgaansleven en – jawel, lang geleden – van op Myspace ๐Ÿ˜Š Ik ben haar dan ook beginnen volgen op Instagram en geleidelijk aan hebben wij elkaar beter leren kennen. Vandaag mag ik haar spring collectie tonen wat ik echt super tof vind!”

Heidi: “Ik heb ellemilla leren kennen door mijn zus die toch al een aantal jaren bij ellemilla bestelde. Ik zag dat dan regelmatig op haar Intstagram passeren. En toen ben ik ook eens gaan kijken en direct mijn goesting ook gevonden! ๐Ÿ˜ƒ Leuke stuks die volledig bij mij passen. Hoewel dat Erika en ik een andere smaak hebben, vind je er toch verschillende stijlen!”

  •  Beschrijf jullie kledingstijl!

Erika: “Ik draag het liefste iets dat heel comfortabel zit, maar dan toch net dat tikkeltje meer heeft dan gewoon een basic stuk. Het mag niet saai zijn maar ook niet over the top zijn. Er zit ook vaak een stuk tussen dat net iets anders is, speciaal! En dat vind ik altijd bij ellemilla. Dat is toch geweldig! Net dat touchke vinden dat ik nodig heb… ๐Ÿ˜Š”

Heidi: “Ik ben zelf gek op casual chic. Ik vind dat ook een chic begrip (giechelt) ๐Ÿ˜ met casual bedoel ik gewoon een basic stuk, niet te hard over nagedacht maar toch een beetje โ˜บ๏ธ En chic in de zin dat er toch ergens een sparkeltje is of zoals bij de โ€˜Shape of Youโ€™ trui met die rushkes aan de mouwen. Het zal niet heel basic zijn maar ook niet over the top. Ja kortom, effortless chic is helemaal mijn ding!”

  • Wat vinden jullie van deze outfit?

Erika: Proud of Myself black maxi jurk + Keira Black boots of You cowgirl boots

“Ja met deze outfit aan kan de zomer beginnen! Dit is toch zalig om in zo een kleed te chillen op een dekentje aan het water. Dat zit zo gemakkelijk en dat is voor veel gelegenheden mooi. Je kan het stoer maken met de cowboy boots, maar het kan ook met slippertjes of hoge hakjes. Dan kan je het โ€™s avonds aandoen. Ja dit is een super multifunctioneel stuk.๐Ÿ‘Œ”

Heidi: Proud of Myself white maxi jurk + Marbella Cream espadrilles

“Ik voel mij zo Ibiza in mijn outfit! ๐Ÿ– Ja heel leuk, ik houd ook wel van die maxi dresses. Dat zit ook zoo goed. Je kan dat stoer dragen of je kan dat heel stijlvol dragen. Of het nu een trouwfeest is of een dag naar het strandโ€ฆ het kan allemaal! I love it!”

Ook ik ben helemaal in de wolken met deze prachtige foto’s! De maxi jurken lijken wel gemaakt voor hen! De kleurtjes, de prints… Yes I love it!
Dat ze zich goed voelen in deze jurk is zeer duidelijk en maakt mij dan ook weer helemaal happy! Want daar draait het uiteindelijk ook allemaal om in de ellemillashop, zorgen dat vrouwen zich heel de dag goed voelen!

Hoeveel punten geef jij deze outfit?

Erika: “Een maxi dress die op zoveel manieren gedragen kan worden. En het is heel comfortabel om met รฉรฉn stuk al meteen gekleed te zijn. Je doet dat aan en voila je bent mooi! Deze krijgt een 9,5 omdat ik vind dat perfectie niet bestaat en ik nog meer outfits kan proberen om een 10 te vinden โ˜บ๏ธ”

Heidi: “Die krijgt van mij meteen een dikke 10! ๐Ÿค— Ik kan mij heel veel momenten en gelegenheden bedenken waarop ik dit kan aandoen. En met heel veel plezier zelfs ๐Ÿ˜‰”

Voila… Dit was part 1 van de collab met onze nieuwe #ellemillagirls.
Benieuwd naar meer? Hou dan zeker de blog en social media in de gaten.

Jullie shoppen alle items nu op ellemillashop.com! Hopelijk zijn jullie even verliefd op de outfits als ons ๐Ÿ˜

Een gedachte over “#ellemillagirls Erika & Heidi

Geef een reactie