SHOP THE LOOK

HAPPINESS IS …

… The sun on your face! πŸ˜Ž

 Hi girls,

Have you checked our new goodies? πŸ˜² Er zijn weer zoveel leuke musthaves binnengekomen! πŸ€— Niet enkel kleding, maar ook mooie statement oorbellen, tailleriemen en zelfs girly haarspelden πŸŽ€ Echt alles om er een complete stylish outfit van te maken! Ga zeker eens een kijkje nemen πŸ˜Š

Ook de eerste zonnestraaltjes beginnen er door te komen, ZALIG hΓ¨?! πŸ˜Š Ik zie eindelijk weer zomerse stukken binnenkomen zoals dreamy laced tops en maxi summer dresses. They’re always welcome! πŸ˜

Vandaag show ik jullie een kleine sneak peek van de nieuwe collectie! En tegelijk ook stiekem mijn favoriete look van de week πŸ˜ Het is een heel comfy maar stijlvolle outfit! Van kop tot teen.

Een trendy salopette met een zomers topje, comfy pumps en een army jacket voor als het wat frisser is. Topcombinatie, toch!? πŸ‘Œ

Wat ben ik zo blij dat de SILHOUET SALOPETTE helemaal trendy blijft! Ook dit jaar mogen ze niet ontbreken in je zomerkast πŸ˜Š Wat ik zo leuk vind, is dat je ‘m altijd kan dragen, voor elke gelegenheid. Naar je werk, een festival, een avondje uit… Je kan er alle kanten mee uit!

Als het wat kouder is draag je er een truitje onder. Super casual! Is het warm? Dan draag je een fleurig t-shirtje of topje onder de salopette zoals de SUMMER SOFT TOPS πŸŒž Bovenaan heeft het topje een laced afwerking. Komt perfect mooi uit onder de salopette! πŸ˜

Als de outfit wat chiquer mag kan je er de SIENNA PUMPS onder dragen. And… I’m head over heels about these heels πŸ™ˆ Ze zijn super super comfy! We hebben ze in het oranje en in het zwart. De stof is heel zacht en soepel en omhelst mooi je voet. Doordat er kleine gaatjes in de stof zitten, kunnen je voeten goed ademen. Vooraan is er een teenopening. Bella!πŸ‘Œ

Ik kies vandaag voor een stoerdere look πŸ˜Ž Daarom draag ik er THE ARMY JACKETover. Ze geeft elke outfit een coole, streetstyle touch! Een recht silhouet, een afgewassen kaki kleur, shiny diamonds op de schouders en op de borst en grote zakken: this one’s got it all ladies! πŸ˜

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden!! Laat het gerust weten in de comments hieronder β€οΈ

De volledige outfit is in de ellemillashop te koop en bestel je nu tijdelijk met 15% korting

Get inspired and have fun shoppingΒ πŸŽ‰

Geef een reactie