OUTFIT INSPIRATION – Casual Thursday

Casual, it’s not a just a dress code, it’s a state of mind! 

Vandaag voel ik mij casual 😉 Comfy clothes, come to mama! 

Hmmm… de creamy Leopard broek met een lekker warme sweater, een basic jeans jacket én mijn meest comfy shoes? klinkt als een ideale outfit! Let’s do this ☺️ 

Regen, wind, storm… niks houdt mij nog tegen om deze topoutfit aan jullie te showen! 💪

Let me put some color in your grey day! 

Ik trok naar het dorp met een heerlijk warme koffie en bracht meteen kleur aan deze grijze setting hihi 😁 De eyecatcher van deze look? Mijn CREAMY LEOPARD broek! Als ik deze aantrek voel ik mij happy en comfy. Dat komt omdat deze skinny zo gemakkelijk rekt en daardoor heel comfortabel zit. Ik ben ook zo blij dat de animal print heel erg trendy en hot blijft, ook dit seizoen! YES!!

All fresh & new in the shop: de SOFT ‘N SWEET sweaters 🙌 Ze zijn ideaal voor het tussenseizoen👌De stof is niet te dik en niet te dun, perfect tussenin! Het model valt vanboven wat oversized en er zit een speels patroon in. Als ik binnen ben stroop ik de mouwtjes op voor een extra casual effect. We hebben ze trouwens in 5 verschillende kleurtjes, go check them out! 

Omdat het vandaag toch nog wat fris is buiten, heb ik er mijn LOVELY JACKET op aan gedaan. Heb je de schattige zakjes al gezien?? Ze hebben ze vorm van een hartje, echt supercute 😍 Het jasje is gemakkelijk aan te trekken op een sweater en beweegt goed mee, wat ik zelf wel belangrijk vind! 

De shoeaddict heeft hoogstwaarschijnlijk allang mijn sneakers opgemerkt 😁 I’m obsessed – alweer – with these beauties! De WALK ON BLACK sneakers zitten echt veeeel te comfy! Deze hebben een leather & suède look en de veters hebben een sporty look! Ik wil er zelfs mee gaan slapen, mag dat? 🤫

Voor een complete look nam ik mijn SALLY SNAKE handtas mee onder de arm! Een ideaal accessoire voor iedere gelegenheid. Draag over je schouder of crossed body… It’s up to you! Deze heeft een snake print in leather look

De volledige outfit is in de ellemillashop te koop. De Walk on Black sneakers en de Soft ’n Sweet sweaters bestel je nu tijdelijk met 15% korting!

Get inspired and have fun shopping!

Geef een reactie