(H)EERLIJK THUIS – SOFAHOST

Ik had niet veel voornemens dit jaar, maar project “Home sweet Home” was er wel eentje! Doordeweeks zijn we altijd zo druk aan het werk dat als we niet werken, we echt willen genieten van elkaar. We zijn ontzettend graag thuis, waar iedereen blij is en zijn dingetje doet, samen onder een dekentje op de bank met een leuke film en eindeloze knuffelmomentjes…

Dit jaar zou ik een stukje vrije tijd dan ook graag gaan besteden aan het extra gezellig maken thuis! Hier en daar wat hoekjes veranderen, maar de belangrijkste hoek was eigenlijk wel een hele grote! 😉
De zoektocht naar een nieuwe hoekbank!

In onze woonkamer gebeurt alles! Spelen, eten, aperitieven, kampen bouwen, springen, hangen, knuffelen, slapen… We zochten al heel lang naar een nieuwe bank en uiteindelijk hebben we er dan ook een ge-wel-di-ge gevonden! Ik moet zeggen, dat was niet echt evident… Want we hadden best veel eisen en zijn tenslotte met 2 kleine kinderen, 2 grote kinderen en sinds enkele dagen ook een nieuwe kat… Dus op zoek naar een hele grote hoekbank die tegen een stootje kan!

Missie geslaagd! Wie deze week mijn Instastories in de gaten hield zal vast gezien hebben dat onze nieuwe bank geleverd is! En aan jullie reacties te lezen zijn jullie bijna even enthousiast als wij! 😉

Maak kennis met onze (h)eerlijke SofaHost!

Oke… Eerst en vooral… Waarom is deze Sofa zo speciaal?
Wel… Mama’s, papa’s, dames en heren… Let goed op en stel je voor!

“Je droomt al langer van zo’n prachtige duurzame, LICHTKLEURIGE bank, die niet alleen supercomfy zit, maar waar ook op geknoeid MAG worden en die bovendien nog eens betaalbaar is ook?!”
Ik zie je nu je wenkbrauwen fronsen en luidop zeggen: Yeah right!
Maar ik vertel jullie hier zonder enige moeite dat dit ECHT werkelijk kan!

Zweeds vakmanschap staat garant voor een duurzaam product: stevige houten kaders, schuimstructuren van topkwaliteit en hoogwaardige stoffen – onderhoudsvriendelijk, met een hoge slijtvastheid die niet gaat pluizen. De FibreGuard-technologie zorgt ervoor dat huishoudelijke vlekken gemakkelijk te verwijderen zijn. Elk lot stoffen wordt getest op 34 verse en uitgedroogde vlekken.

De meeste vlekken haal je er uit met voldoende water en een doekje! Van vlekken chocomelk tot rode wijn en van olijfolie tot ketchup… Uiteraard hoop ik mijn sofa nog even clean te houden, maar wanneer het dan toch zover is, kan ik de kalmte bewaren! 😉

Dit gezegd hebbende vind ik het ook echt gewoon een prachtig mooie bank! Voorlopig kan je kiezen tussen twee kleuren stof en wij hebben kozen voor de linnenkleur! Deze voelt niet alleen stevig, maar heeft ook een hoge slijtvastheid en het allermooiste vind ik de grove structuur die ze heeft!

Ik noem hier maar een paar voordelen op, maar zo zou ik nog heel lang verder kunnen gaan, maar alles staat netjes en fijn samengevat op hun site!

De sofa testen, voelen, en bewonderen? Dat kan! Maar wel op een hele speciale manier! Je vindt deze sofa’s namelijk nergens in de etalage, maar wel bij mensen thuis: mensen die al een SofaHost sofa hebben gekocht en hun deuren openzetten om de sofa bij hen thuis te laten testen… Eerlijker kan niet!

Ik, wij, zijn ontzettend blij met onze heerlijke eerlijke sofa! Home sweet home!


3 gedachten over “(H)EERLIJK THUIS – SOFAHOST

Geef een reactie