FILS ET PAPA

Matching kids outfits… Daar kunnen we toch amper aan weerstaan? Zeker als je twee kapoenen zoals Cis en Vin een keer kan omtoveren in twee meneertjes! 😉

Dat deden wij dit weekend met de super schattige hemdjes van Fils et Papa! Een merkje dat ik graag even van de daken wil schreeuwen want oh my god…Het is echt wel de moeite waard!

Er was eens een trotse nonkel van twee schattige neefjes die op het idee kwam om matching kleding voor vader en zoon te ontwerpen. Het waren zijn neefjes, Léon en Luìs, die Michiel inspireerden om met Fils et Papa te beginnen. Hoe? Door op het kerstdiner hetzelfde gekleed te komen als hun papa. Het was een schot in de roos. De familie was er helemaal weg van! #cutenessoverload

Cuteness overload… Dat kan je inderdaad wel zeggen!

De collectie bestaat uit matching hemden en accessoires! Elke uitvoering kenmerkt zich door een eigen accentkleur die subtiel verwerkt zit in de knopen, de borstzak en bijhorende strikjes en bretels. De naadloze afwerking en zorgvuldig gekozen accessoires dragen bij tot de hoge kwaliteit van het merk.

De hemden voor kids EN vaders zorgen niet alleen voor een leuke matching look, maar ze zorgen ook voor een stuk waardevolle herinneringen tussen hen! Want bij elke set hoort een kortverhaal met een opdracht of raadsel die ze samen moeten oplossen! Gezellige quality time dus!

Voor Cis en Vin koos ik de “White Knights” hemdjes uit! Ook al hadden we zondag een lazy day at home, bedachten ze toch om even hun feesthemd boven te halen!
Boven hun pyjama heen zelfs! 🙂
Maar ik kon moeilijk protesteren, want ze zagen er toch oh zooo geweldig uit!

We hebben nog wel wat feestjes gepland staan dit jaar, dus met deze hemdjes zullen ze zeker de show stelen! 😉

Het ideale cadeau voor je kids, man, familie en vrienden!
Maar ook voor de communies die in aantocht zijn, zou dit wel eens de gouden tip kunnen zijn! 😉

Check zeker eens de collectie…Ik ben er zeker van dat jullie zullen smelten!
Thanks Fils et Papa!

Geef een reactie