BYE BYE 2018

Ik kan amper geloven dat ik hier nu weer voor mijn schermpje zit en ik het voorbije jaar weer ga overlopen!
Het voelt nog maar als enkele maanden geleden dat ik over 2017 schreef en mijn voornemens van 2018 in een blogpost bundelde!

Dat brengt me meteen bij het eerste feit van van 2018! Je vloog voorbij!
Op werkgebied moet ik eerlijk toegeven dat de trein nog steeds op volle toeren bleef rijden! Amper tijd om eraf te springen, maar we zijn wel enorm ver geraakt!
Achter de schermen hebben we veel actie ondernomen om alles zo makkelijk en georganiseerd mogelijk te laten verlopen, zodat we steeds beter en sneller kunnen werken!

De collecties gingen hard… kei hard. En moest ik uittellen hoe vaak ik me dit jaar zou hebben omgekleed, zouden we met z’n allen flink schrikken, dus laten we dat maar niet doen! 😉

Het was vaak een race tegen de klok, en ja soms kon ik geen kleren meer zien (am I really saying this?!)! Maar wat was het iedere keer weer kicken als er weer eens een heleboel nieuwe artikelen online stonden!
Vaak nog even tussen de soep en de pattatten, want jah… eten moeten we ook! 😉

De balans tussen kids en werk heb ik naar mijn gevoel heel goed kunnen opvangen dit jaar! Ik moest hier ook echt werk van maken! Ik zou het mezelf nooit vergeven als ik later zou terugkijken naar deze tijden en beseffen dat we samen te weinig genoten zouden hebben! Ik heb ook hulp ingeschakeld en zo worden de jongens na school steeds verwend door een geweldige oppas! Wat voor mij eerst wel een grote stap was… Maar de beste beslissing die ik kon nemen. Zo heb ik net enkele uurtjes extra tijd om te werken en ben ik ’s avonds echt bij de jongens om te spelen, knuffelen en te genieten!

De kids zijn toppers… Heftig, maar oh zo lief! Het zijn echte jongens en hebben dan ook de nodige portie fantasie om heel de dag superheld te zijn!
Wat een team ook… Het is puur geluk als ik ze zie spelen. Dat ruzie maken natuurlijk iets minder! 😉

En Ties en ik? Wij zijn 10 jaar samen! Kun je dat geloven? 10 jaar vol met liefde! We zijn samen zo sterk en daar ben ik enorm dankbaar voor!
Hij vroeg me ook ten huwelijk en 2019 zal dan ook veelbelovend worden!

2018… Je was heel goed! Nog steeds heftig, maar toch minder chaotisch dan 2017… Je was het jaar van de aanpak en dat heeft ons toch al wat meer rust gebracht! In 2019 willen we nog meer van dat!

Maar als er één ding is dat ik me heb voorgenomen dan is het om niet te veel voornemens te hebben in 2019…
Tuurlijk heb ik doelen en wensen die ik zal proberen te verwezenlijken, maar zoals de voorbije jaren me hebben geleerd is dat sommige dingen anders verlopen of meer tijd nodig hebben. 1 ding staat wel vast: Genieten! Wij willen nog meer genieten! Van elkaar, van de kleine dingen die ons gelukkig maken. Gezellig thuis, waar iedereen blij is en zijn dingetje doet, samen onder een dekentje met een leuke film en eindeloze knuffelmomentjes… Pure rust en happiness…
En als ik toch 1 ding mag voornemen dan is het “Project Home sweet Home”
Hier en daar wat hoekjes veranderen en het extra gezellig maken, want wat zijn we toch graag thuis…
There where the love is…

Merci 2018, merci jullie… Jullie waren dit jaar weer geweldig! Bedankt voor jullie lieve woorden, voor jullie reacties en prachtige bestellingen!
Het was een eer om weer nieuwe musthaves voor jullie te zoeken!

2019… Heel benieuwd naar wat je gaat brengen! Ik vlieg er vol liefde en enthousiasme in! I’m ready… Cheers!

Geef een reactie