HOLIDAYS COUNTDOWN!

holidaysdesktop

Als jullie mij al een beetje kennen weten jullie dat mijn hart ieder jaar een sprongetje maakt wanneer het bijna december is! De gezellige kerstsfeer ligt om een hoekje te loeren en oh wat hou ik toch van deze periode! Voor mij en ook voor de ellemillashop de leukste periode van het jaar!

Vorig jaar hield ik nog een gezellig kerstevent, maar dit jaar wil ik full focus om de gezellige winter/kerstsfeer zo goed mogelijk over te brengen in mijn collecties, foto’s en orders!

Na een dikke week Black Friday discounts is het nu tijd voor een opvolging van geweldige winter/kerst drops… Geloof me, het wordt nog beter, nog meer en nog gezelliger dan het was!

Kerst en nieuwjaar zijn uiteraard feestdagen waar voor velen een party outfit bij hoort, maar laten we vooral ook even stil staan bij het feit dat het een periode is die draait om gezelligheid… Het samen zijn met familie, lekker eten, kerstlichtjes, kaarsjes, dekentjes… kortom, pure gezelligheid!

Ik probeerde dan ook een mix te vinden tussen cozy & party! Maar vooral om heel veel cozy artikelen (zoals de sweaters en gilets) op een makkelijke manier tot iets feestelijks om te toveren! Met het juiste accessoire of met net dat ene rokje kan je je sweater omtoveren tot een musthave party piece!

IMG_8791

Naast outfits voor jezelf hebben we ook heel wat leuks om cadeau te geven! Denk maar aan sjaals, one size sweaters & gilets, haarbanden, handschoenen en leuke it-bags! Ook voor een cadeaubon kan je bij ons terecht!

Ik hoop dat jullie de komende drops even leuk vinden als ikzelf… Laat ons samen aftellen naar de mooiste dagen van het jaar! Let’s make it cozy & stylish en hou je vooral nog klaar voor een paar hele leuk verrassingen!

Voorlopig starten we met maar liefst met 75 nieuwe musthaves! Have fun shopping, ladies!

Love,
-XO-

www.ellemillashop.com

 

 

Geef een reactie