OUTFIT INSPIRATION – STRIPED

Hello lieverds! It’s been a while!
Misschien hebben jullie mij wel voorbij zien komen deze week op de Instastories van de ellemillashop?!
Begin deze week begon ik met iets meer achter de schermen van de shop te filmen! Ik heb enorm veel klanten en volgers bijgekregen en buiten dat ze me iedere dag op de foto zien, hebben ze eigenlijk geen idee wie ik ben! Daarom vond ik dat het wel eens tijd was om iedereen wat persoonlijker te benaderen! Misschien ben jij nu ook wel een nieuwe volger en lees je nu ook voor het eerst een blogpost van me!
Bij deze… Gegroet! 😉

I know… De dagen vliegen voorbij en daarom is het best wel moeilijk om steeds te denken aan die instastories en ik vind het best wel eng, dat praten voor iedereen… Maar goed, ook dat zal misschien wel wennen na een tijdje! 😉

Vandaag zagen jullie mij in het bos liggen tussen de prachtige herfstblaadjes! Ik moet eerlijk toegeven dat mijn mosbedje niet zo slecht lag hoor… Met een lekker warme sweater aan en de zon die door de bomen heen scheen…. Heerlijk!

De gestreepte trui is er uiteraard eentje van de shop!  De cozy stripes! Bij het inkopen was het al meteen liefde op het eerste gezicht! Ik heb dan ook vol ongeduld gewacht tot het eindelijk weer sweater weather was!

Ik koos voor de grijze versie, maar deze is beschikbaar in verschillende kleurtjes!

De sjaal komt volgende week online in maar liefst 7 verschillende kleuren…

De High Donna Black boots zijn zonder twijfel my favorites van het moment!
Ik combineer ze bijna met al men outfits, of ik nu een jurkje, rokje of skinny broek aan heb… Ze stellen me nooit teleur! 😉

Voila… Dan zijn we nu klaar voor een lekker zalig weekend! Er staat veel zon op het programma!
Toch zin in een beetje online shoppen? Kom gerust eens piepen!
Het is namelijk Dag van de Webshop en we geven hele leuke kortingen!!!

Fijn weekend lieverds! XO

IMG_6317

IMG_6340

IMG_6316

IMG_6328

IMG_6336

IMG_6325

IMG_6322

Een gedachte over “OUTFIT INSPIRATION – STRIPED

Geef een reactie