SWEATER WEATHER BY GOLDFISH – PART 1

Sweater Weather is coming… Of ja… Misschien is die er al een beetje, want wij mochten deze week al naar onze coolste nieuwe sweaters grijpen! En dat vonden we helemaal niet erg!
Wij zijn fan van truien-weer zegt Cis… Want dan is het een beetje warm en een beetje fris!
En net zoals voor mezelf, kan ik het niet laten om voor de jongens ook een hele lading musthave sweaters te scoren!

Bij Goldfish.be vond ik ECHT mijn goesting! Een superleuke winkel/webshop die op een hele unieke en eigen manier hun collecties weet uit te kiezen! Ze kiezen voor merken zoals Bobo Choses, Tinycottons, Mini Rodini, The Animals Observatory, Beau Loves en zo veel meer… Geen wonder dat ik fan ben!

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik de collecties zag en na een paar keer wikken en wegen, 3 keer iene miene mutte en advies van Cis koos ik 4 geweldige sweaters uit waar de boys zonder twijfel heel veel plezier aan zullen beleven!

Vandaag laat ik jullie de eerste twee exemplaren zien! 2 sweaters van het Spaanse merk Bobo Choses die er niet alleen geweldig uitzien door de met de hand geïllustreerde prints, maar ze hebben ook een enorm hoog draagcomfort! Je voelt het meteen… De stoffen zijn zo zacht en zo goed van kwaliteit… EN ze hebben een HOOG knuffelgehalte! 😉

De collecties worden steeds geïnspireerd door kinderen en nemen je mee in hun wereld en de manier waarop ze tegenstrijdige emoties uiten!
Kat en hond, goed en kwaad, altijd en nooit! 

Komt je als mama vrij bekend voor toch?! 😉
Gisteren trokken we s’avonds nog naar het speelbos voor een uurtje speelplezier! Uiteraard met hun nieuwste Bobo Choses Sweaters! En oh my gosh wat zagen ze er schattig uit! Ik hou van het oversized modelletje…

Enfin… Ik stop met praten en laat jullie het resultaat zien! Stay tuned & to be continued! 😉

IMG_2780

IMG_2764

IMG_2757

IMG_2770

IMG_2767

IMG_2769

IMG_2738

IMG_2783

IMG_2760

IMG_2752

IMG_2771

lovexo

Geef een reactie