OOTD – DOTS DOTS DOTS

Het is eindelijk zomer! De zomervakantie is lekker warm gestart en daar horen natuurlijk zomerse looks bij! Jullie weten ondertussen wel dat de sale gestart is in de shop en vandaag koos ik weer een leuke comfy but classy look uit!
Jumpsuits kan je deze zomer niet genoeg hebben. Ze zitten steeds zo comfy en ze komen in zoveel verschillende kleurtjes en modelletjes!

The Dots Dots Dots Jumpsuit!

Dots are always a good idea! En zeker als de print gebruikt wordt in zomerse jumpsuits! Dit prachtexemplaar is een topper van formaat!
De jumpsuit oogt als een jurkje, maar heeft het comfort van een jumpsuit! Het bovenstuk knoop je met een strik vooraan vast! Dit geeft een girly en sexy look! Combineer overdag met sneakers of slip ons en ’s avonds met high heels!

De Rotan Bag is toch wel de musthave van zomer 2018! Vandaag koos ik voor een zwart exemplaartje! Je kan er net voldoende rommeltjes in kwijt en sluit je met een rits!

Big Sunglasses zijn tijdloos en classy! Ik koos voor de Audrey Black!

De armbanden zorgen voor de finishing touch! Ik zocht een mix van de Cecille Basic pink en de Macy Grey set uit!

Je kan de volledige look shoppen met 50% korting, net zoals de rest van de collectie!
Ik ben ook steeds benieuwd naar jullie ellemilla looks en zag er al tal van voorbij komen op Instagram en Facebook en dat vind ik helemaal geweldig!
Dus blijven delen, ladies! I love it!

IMG_8934

IMG_8938

IMG_8939

IMG_8947

IMG_8949

IMG_8950

IMG_8954

IMG_8955

lovexo

Geef een reactie