MONDAY MUSTHAVES

Het weekend zit er weer op en hopelijk hebben jullie er net zo hard van genoten als ik!
Of ja…”Genoten” is niet helemaal correct in mijn geval! We hebben uiteraard weer een paar leuke dingetjes met de boys gedaan, maar sinds mijn laatste zwangerschap heb ik dikke last van hooikoorts! En niet zomaar een beetje, alles jeukt… mijn ogen zwellen op, keelpijn,  kan geen minuut zonder zakdoeken en last but not least ben ik doodmoe!
En toch ga ik zo graag de natuur in! Het is nu kwestie van de goede medicatie te vinden zodat ik me snel weer wat beter voel! Alle tips hiervoor zijn trouwens meer dan welkom, want ik heb er nog niet zoveel ervaring mee! 🙂

Maar niet getreurd hoor, the show goes on en we starten de week met een leuke Monday Musthave look!
We trokken vorige week even het bos in om deze comfy en casual look te shooten. Nothing special maar wel leuk voor iedereen!

De relax fit jeans is echt een heerlijke broek! Geloof me, de naam liegt niet!
Het lizzy lace topje hebben we in tal van kleurtjes en ik koos hier voor de beige kleur!
De basic rotan brown bag draag ik al een tijdje iedere dag met me mee! Het is zo’n makkelijk modelletje en past bij al men outfits!
De Army espadrilles hebben een hoog draag comfort en zien er super leuk uit!

De perfecte outfit voor een doordeweekse dag in de stad, in het bos of een chill dagje thuis!
Fijne week lieverds!

IMG_5927

BANNER s1 DESKTOP

IMG_5942

IMG_5946

IMG_5960

IMG_5953

IMG_5948

IMG_5938

lovexo

Een gedachte over “MONDAY MUSTHAVES

Geef een reactie