DIARY UPDATE

Weer een hele tijd geleden! Verdorie toch! Vandaag neem ik weer even de tijd om een update over mezelf en de boys te geven… Tenminste, als het me lukt om tot een mooi einde te komen! πŸ˜‰
Terwijl Cis met zijn twee “vechtpistolen” tegen de slechterikken van de Power Rangers vecht ( Hij maakt er dan ook regelmatig geluiden bij zoals “piuw piuw” & “Go go” & “activate” bij! ) en Vin naast mij Mario kleurplaten inkleurt en mij beveelt om ze steeds uit te knippen probeer ik hier tussendoor nog eens alles op een rijtje te zetten! πŸ˜‰

We hebben ondertussen samen een dikke week Paasvakantie gehad en door het geweldige weer dit weekend werd het plots heel eventjes zomer!
We konden het meer dan gebruiken na die koude natte maanden!
We gingen naar het bos, picknicken, voetballen, kabouterhuisjes maken en kiekeboe spelen! Samen met papa die Cis nieuwe voetbal trucs voordeed!
Cis wil heel graag voetballen, enkel legt hij het allemaal liever uit, dan dat hij daadwerkelijk kan voetballen! πŸ˜‰
Voorlopig geen aangeboren talent, maar wat niet is, kan nog komen! πŸ˜‰

Hij is voorlopig helemaal in de ban van Superhelden! Met Spiderman op kop, maar die moet niet onderdoen voor Pj masks, Power Rangers, Batman, Mario enzovoort enzovoort…


Maar gelukkig is hij niet alleen maar stoer! Deze week kwam hij voorbij gewandeld wanneer ik mijn halsketting omdeed.
Hij bleef staan en zei… Oh mama… Dat is echt mooi he die ketting! En jouw trui ook!
Het kopje dat hij daarbij trok zal ik nooit meer vergeten! Mijn dag was in 1 opslag goed!
De dag daarna maakte hij dan weer ene complimentje over mijn mooi broek! πŸ˜‰

Met Vin gaat het ook ontzettend hard! Die jongen maakt stappen, dat is niet meer normaal!
Iedere dag moet ik zo ontzettend hard met hem lachen! Vanaf het moment dat hij wakker wordt, praat hij ALTIJD en hij maakt dan ook regelmatig een grapje! Geen seconde heb je rust met hem, maar de momenten dat hij het eventjes te druk of te bont maakt, maakt hij al snel weer goed met zijn grote smile en zijn lieve knuffels!
Vin is trouwens de Batman onder de familie! Hij doet veel na wat zijn broertje Cis doet, maar hij heeft zijn eigen willetje en eigen karakter!

De ruzies tussen deze twee zijn heftig… Luid en jaaa… Ze gaan er ook best hard op!
Zo gooide Vin vorige week nog een dikke zware steen recht in Cis zijn gezicht en zet er regelmatig wel eens zijn scherpe nagels in!
Cis is de lieve van de twee, zal niet vaak pijn doen, maar doet dan weer extra hard zijn best om uit te dagen!
Oh mijn god… De voorbije week was dus een heftige mix van veel ruzies, roepen en tierenΒ  maar ook gelukkig heel veel lachen!

De twee grote stiefdochters doen het ook helemaal goed! Ze wonen al een tijdje fulltime bij ons en dat voelt goed zo! De jongens en de meiden samen zien is echt geweldig!
Het is hier altijd lekker druk, maar dat zouden we ook niet anders willen…
Alluwel… Ik merk toch steeds dat wanneer ik dan eens een keertje alleen ben, niet meer zo makkelijk muziek opzet, maar toch even geniet van de stilte! πŸ˜‰ #SorryNotSorry

Het is best even zoeken de voorbije maanden! Nu Vin ook op school zit is het hier een stuk drukker na de schooluren en net zoals in de vakanties moet ik regelmatig even schakelen om een balans te vinden tussen werk en kids! Zo loopt het niet altijd als gepland, maar ach… zo is iedere dag een verrassing toch!? πŸ˜‰

Op het werk is er veel veranderd! We hebben een heel leuk team die nu dagelijks meewerkt aan een betere ellemillashop en dat voelt echt super!
Blijven verbeteren en verrassen is uiteraard de bedoeling, dus work never stops en er staat nog zoveel te gebeuren!
Ik besef dat ik eigenlijk altijd hetzelfde zeg als ik over de ellemillashop praat… Not into details en misschien blijft het altijd een beetje oppervlakkig, maar dat komt omdat ik een idee altijd eerst wil laten bezinken en wanneer jullie het dan eindelijk mogen weten is het al tijd om het online te brengen! πŸ˜‰
Dat houdt de spanning er toch altijd een beetje in! πŸ˜‰

Ohja en dan zijn er ook nog die twee nieuwe snoetjes! Sommige hebben ze misschien al voorbij zien komen op Instagram, maar ze verdienen zonder twijfel ook hier wat extra aandacht! Meet Marvel en Mario… Onze twee nieuwe hangoor konijntjes!
Ik vind het super belangrijk dat de jongens opgroeien met huisdieren. Zo leren ze ervoor te zorgen en leren ze de vriendschap en troost van zo’n diertje kennen.
Het zijn echt twee super cuties en voelen zich al helemaal thuis bij ons.
De jongens kregen ze voor Pasen cadeau en zijn er echt heel blij mee! Mooi om te zien…
Ze hebben een dikke week binnen gezeten en gisteren trokken ze naar hun vila in de tuin! Met goede zorgen van onze jongens!
Vandaag speelde ze ook nog enkele uurtjes in het gras EN ook binnen in de ren.
Tzijn twee knuffelbeestjes! Heerlijk!

En de blog? Daar staat ook weer heel wat leuks mee te gebeuren! Ik heb bewust even wat rustiger aan gedaan, maar snel meer daarover… Stay Tuned lieverds!

Zo… Dat was weer even een update over ons gezinnetje! Tot snel met meer nieuws!

LOVE,

ellemilla

Een gedachte over “DIARY UPDATE

Geef een reactie