LEZEN EN LATEN LEZEN

Een groot voornemen van mij dit jaar is om meer boeken in huis te halen en jawel… tijd maken om te lezen!
Ik kan me niet voorstellen wanneer ik ooit nog de tijd had om lekker op de bank te hangen met een zalig goed boek! ( Vast ergens toen ik nog geen kids had… 🙂 )
Zo erg zelfs dat ik geen benul meer heb van wat nu juist “een goed boek” is…
Ik heb geen idee wat voor genre ik graag wil lezen… Waarschijnlijk een goed romantisch verhaal, een beetje filosofisch, maar ook niet te veel, spannend ook, maar wel realistisch, of ben ik nu eerder van de fantasy boeken?
Waargebeurde verhalen, maar geen te heftige… Ik wil geen feel bad boek!

En eigenlijk vind ik dat best wel leuk. Hier start dus een zoektocht naar mijn favoriete pageturners!
Een goed boek, zal me meesleuren in het verhaal, een minder goed boek zal waarschijnlijk nooit uitgelezen worden en ergens tussen het boekenrek belanden! Maar 2018 zal het jaar zijn dat ik af en toe mijn Iphone even weg leg en hopelijk naar een goed boek zal grijpen!
Ik doe dan ook zeker een oproep naar jullie om te vragen welke boeken jullie me aanraden! Wat is jullie lievelingsboek en waarom? Ik ben er echt heel benieuwd naar!

Ook de jongens zullen wat moeten afkicken van de Ipad! Omdat ik regelmatig nog wat moet werken thuis, grijpen we regelmatig even naar die Ipad en dan zijn ze lekker rustig!
Tegenwoordig is “even” best wel veranderd in “vaak” en blijven de boekjes onder het stof liggen! Zo jammer! Want er zijn zoveel mooie kinderboeken!
Cis en Vin zijn dol op dat qualitytime momentje dat ik of papa een boekje voorlees, maar eigenlijk wil ik dat ze zelf ook naar een boekje grijpen en hun verbeelding gebruiken!
Ik ga alvast weer opzoek naar super leuke kinderboekjes! Over de leukste maak ik zeker weten nog wel wat leuke blogposts!

– Voor lezen heb ik geen tijd! Dat is makkelijk gezegd, maar toch ga ik er tijd voor maken!
Als ik zou optellen hoevaak per dag ik die Iphone in men hand heb en NOG maar eens social media check, dan zou je er van versteld staan dat ik eigenlijk best wel wat tijd overheb! Zeker s’avonds als de kids in bed liggen is het eindelijk stil in huis!

– Hoeveel boeken ga ik lezen dit jaar? 1 per maand? 1 per week?
Laat ons realistisch blijven, dat 1 per week niet zal lukken! Laat ons hopen op 1 per maand! Fingers crossed!

– Geen digitale boeken voor mij… Ik wil het boek kunnen vasthouden, ruiken, en vooral even niet naar dat lichtschermpje kijken!
Geluid uit, kids in bed… EN hopelijk ooit een keer gezellig naast mij met een boekje! 😉

Lezen en laten lezen! Yes let’s do this!

IMG_4385

IMG_4387

IMG_4427

IMG_4389

LOVE,

ellemilla

5 gedachten over “LEZEN EN LATEN LEZEN

  1. Ik heb If I stay gelezen, en lees normaal echt niet graag maar heb die wel met plezier uitgelezen! Daarna ook de film gekeken 🙂 het boek is wel in het engels …
    Mooie foto’s!

  2. Sinds en aantal maanden ben ik ook terug aan het lezen. Het is iets wat je laat als je kindjes krijgt omdat je er idd geen tijd meer voor hebt. Ik kan je echt aanraden om naar de bib te gaan, ik neem meestal 5 boeken mee en merk meteen of het me ligt of niet. Ik lees vanalles, de ene keer een fictief verhaal we andere keer iets luchtig. Het boek van Stephanie Coorevits is geniaal 😉. Momenteel ben ik het boek van Bieke Illegems aan het lezen en vorige week was het “supernova” van Taylor Jenkins Reid. Ook goed! Mijn dochtertjes zijn ook gek op lezen, de oudste leest zelf en de jongste geniet van verhaaltjes. Veel plezier in je zoektocht.

    1. Oh super leuke tips! Net al even gaan kijken en ik ga ze zeker lezen! Volgens mij helemaal mijn ding! Ik laat je zeker weten wat ik er van vond! ❤️

Geef een reactie