NEW YEAR – NEW HAIR

Hoi lieverds…Misschien hebben jullie er op gewacht, misschien ook niet ;-)!
Maar vandaag neem ik eindelijk even de tijd om terug te blikken op het voorbije jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe!

2017 was heftig… Heel heftig! Een jaar van kei hard werken en groeien!
Alles stond in het teken van de ellemillashop. Ik denk dat we 2017 wel het jaar van de Elle Milla Shop mogen noemen! Op enkele maanden zagen jullie de collectie steeds groeien, wat natuurlijk ook wil zeggen dat we iedere dag kei kei hard hebben gewerkt! Van collecties bepalen tot ontwerpen en van inpakken tot verzenden! Dit alleen doen werd geen optie meer.
Samen met manlief, stiefdochter Sammy en geweldig nieuw team hebben we het jaar lekker druk afgesloten en staan we helemaal klaar om jullie te verwennen met heel veel fashion musthaves!

Ik heb enorm veel geleerd dit jaar en ook vaak even moeten doorbijten! De combinatie van hard werken en een gezin met 2 kleine kids en 2 grote kids was niet altijd even makkelijk! Maar we hebben het toch maar mooi gedaan! 😉
De balans vinden was moeilijk en op een bepaald punt ook niet meer mogelijk, daarom moest ik bepaalde dingen ook uit handen geven, zo heb ik hopelijk in 2018 weer wat tijd om te ademen, na te denken over volgende stappen en uiteraard meer tijd voor de kids en men gezinnetje! Cis en Vin zijn twee zalige mannetjes geworden! Ze staan zo sterk samen… Houden van elkaar als broers… ( en vechten met elkaar als broers! ;-))
Ik kan niet achten om in 2018 er op uit te trekken.. Opzoek naar nieuwe avonturen!

Het komt helemaal goed… Ik voel het!
Ik heb 1 groot voornemen dit jaar… Ik snak terug naar creativiteit!
Daarom hoop ik meer terug te keren naar dit plekje, de blog! Ontstaan door passie en creatief bezig zijn!
De blog was mijn persoonlijk plekje waar ik altijd mijn eigen ding kon doen!
Door de jaren heen is de blog ook gegroeid en werd het zelfs een full time bezigheid!
Ik heb mogen samenwerken met heel wat leuke brands, ik mocht de leukste dingen uittesten.Dat was leuk, ontzettend leuk!
Maar eerlijk… Ondertussen komen er steeds meer regeltjes aan te pas en voelt het steeds meer en meer als reclame. Begrijp me niet verkeerd, ik koos alle opdrachten waar ik volledig achter stond, maar daardoor bleef er geen tijd meer over voor het persoonlijke.
En dat werd een groot gemis!
Daarom keer ik liever terug naar de basis van de blog! Met als focus ons gezin, onze verhalen, updates van de shop en heel wat leuke fotoshoots!
En als ik jullie toch weer wat leuke nieuwe brands voor stel, dan mogen jullie er van uit gaan dat dit recht uit het hart komt! 😉

Dit is de start van de nieuwe ( of oude? 😉 ) ellemilla blog…
De start van 2018! Ohja en bij een nieuw jaar hoort ook een frisse nieuwe start! Al maanden was ik aan het twijfelen voor een korte snit… Et voila… daar is die dan!
En wat ben ik er blij mee! De kleur en snit zijn echt helemaal mijn ding. Mijn kapper Filippo Cesario ( Behind the Chair Hasselt!) did it again! Dank dank dank!
Totally ready to rock 2018!
Cu soon loves!

IMG_3203

IMG_3201

IMG_3202

IMG_3180

IMG_3177

IMG_3204

IMG_3192

LOVE,

ellemilla

2 gedachten over “NEW YEAR – NEW HAIR

Geef een reactie