MIJN KLEINE KUNSTENAAR

Tekenen,tekenen en nog eens tekenen! Tegenwoordig doet Cis niets liever meer! Een zalige bezigheid waar ik enorm van kan genieten als ik hem bezig zie! Sinds het begin van dit schooljaar heeft Cis duidelijk zijn roeping gevonden! Hij tekent alles wat er in zijn hoofdje op komt en als hij even geen inspiratie meer heeft, zoekt hij “How to draw” filmpjes op! Dat heeft grote zus Yindi hem ooit geleerd en ondertussen komen de filmpjes dagelijks voorbij! 🙂

Hij leert iedere dag bij en probeert ook steeds nieuwe dingen! Tekenen is super goed voor de ontwikkeling, maar ook “De wereld van fantasie” opent zijn deuren en dat is het allermooiste om te zien! Voorlopig probeer ik zijn creativiteit meer en meer te stimuleren.
Voor de kerst lag er dus ook een  nieuw cadeautje onder de kerstboom!

Met Dessineo, een van de nieuwste spelletjes van Jumbo, leren je kids stap-voor-stap leuke en makkelijke tekeningen maken! Het is een handig koffertje waar onderin een projector inzit! Je kan kiezen uit 30 tekensjablonen en met lijntjes, vlakken en rondjes leert je kind in 4 stappen op eenvoudige manier de leukste figuurtjes en diertjes tekenen!
Een leerzaam en creatief spel en Cis is er echt verzot op! Hij is steeds super trots op het resultaat en probeert zelfs sommige stapjes uit zichzelf te tekenen zonder de projector!

Een dikke aanrader dus voor alle kids vanaf 4 jaar! Veel tekenplezier!

IMG_2916

IMG_2918

IMG_2917

IMG_2931

LOVE,

ellemilla

Geef een reactie