HOW HE LOVES X-MAS

Vandaag even een woordje over onze grote vriend Cis! Het is hier best even stil geweest rond de jongens maar daar wil ik weer verandering in maken!
Gisteren was Vin op de creche en bleef ik in de namiddag thuis met Cis. Vanaf februari gaat Vin ook naar school en zullen de woensdagnamiddagen er een stukje drukker uitzien! šŸ˜‰

Cis profiteert dus nog even van de rust en de laatste dagen ook van de kerstsfeer!
Hij is echt dol op kerst! Het hele jaar kijkt hij uit naar deze tijd! Hij vraagt in de zomer al wanneer we weer naar de “kerstbomenwinkel” gaan en zingt Jingle bells het hele jaar door!
Ons huis wordt dan ook flink versierd nu en ook op z’en kamertje heeft hij zen eigen kerstboom staan!

Hoe het ondertussen met Cis gaat? Super… echt super. Hij is een zalig mannetje, vol fantasie! Zijn favoriete bezigheden zijn tekenen, duplo, versieren en kampen bouwen!
Hij kan soms uren in z’en eigen fantasie zitten en sommige dagen heeft hij dan weer veel aandacht nodig en wil hij heel de dag met ons spelen! Dat lukt uiteraard niet altijd en dan is hij boos en verdrietig!
We proberen hem dan te stimuleren om toch weer even een tekening te maken of een kasteel te bouwen met duplo. En zo is hij dan weer vertrokken! šŸ˜‰

Hij gaat ontzettend graag naar school en voelt zich er goed! Hij heeft veel vriendjes waar hij heel trots op is! Hij kan er dan ook uren over vertellen!

Iedere avond voor het slapen gaan zegt hij…
“Als-papa-snurkt-hier-komen-liggen…Zoveel-kusjes-geven…en-een-beetje-de-deur-openlaten..” Lofjoeee!

Cis is lief, een dromer, creatief, zorgzaam, gevoelig, soms een zagenventje, koppig, slim, een avonturier, grote broer en kleine broer en mijn grootste trots!
Nog steeds verbaasd hij me elke dag met hoe hij denkt en wat hij kan! Mijn vriendje voor het leven…

Hij draagt graag een muts…. Enkel als het ijskoud is of als het sneeuwt! Anders mag ik het woord muts zelfs niet uitspreken. Gelukkig is het de voorbije dagen lekker koud geweest en kan hij dus met plezier de rode muts van de Elle Milla Shop op! Hij staat er zo ontzettend schattig mee!
Ik zelf draag de You’re a Star Grey sweater! 1 van mijn favoriete uit de collectie!
Hopelijk vinden jullie de foto’s even leuk als wij!
Benieuwd naar Vin zijn verhaal Stay tuned!

IMG_1541

IMG_1579

IMG_1547

IMG_1557

IMG_1549

IMG_1555

IMG_1550

IMG_1581
Love,

ellemilla

Een gedachte over “HOW HE LOVES X-MAS

Geef een reactie