OPEN UP AND SPREAD THE LOVE

Het is bijna zover… Christmas…The most wonderful time of the year!
Een prachtige tijd waar ik van kinds af aan enorm naar uitkijk! Ook ik ben fan van de kerst met alles er op en eraan. De boom en extra veel versiering in huis, kerstliedjes, kerstmarkten, koekjes bakken, cadeautjes kopen en uuuren in pyjama voor de kerstboom liggen met de kids!

Ja hoor, en ook dit jaar ga ik op tijd weer opzoek naar allerlei cadeautips voor onder de kerstboom! 1 van mijn absolute favorieten die niet onder de kerstboom kan missen, zijn de producten van Rituals.
Ook dit jaar brengen ze weer een fantastische limited edition lijn uit met een warme geur die je een instant winterfeeling geeft! The Ritual of Anahata.
Het is niet alleen de mix van dennen- en rozenhout die voor een geweldig aroma zorgt, maar ook het verhaal achter deze collectie maakt iets bij me los!

OPEN YOUR HEART

The Rituals of Anahata… Geïnspireerd door de eeuwenoude chakrafilosofie uit India. Anahata, het hartchakra, staat voor compassie en vriendelijkheid. Open je hart en laat de energie vrij stromen.

Het nieuwe Rituals campagnefilmpje maakt me dan ook erg stil… Ik hoef er zelf niet veel over te zeggen, maar dit is raak! Kijk zelf maar even…
Het hele jaar door zijn we met 100 dingen bezig, maar met kerst duwen we even op de pauzeknop en telt er maar 1 ding… Samen zijn… gewoon gezellig samen zijn met de mensen waar je het meeste om geeft!
Sinds ik mama ben geworden kreeg ik het geluk om onvoorwaardelijke liefde te voelen… Zo’n intens gevoel dat voor altijd zal blijven… Bovendien besef ik nog zoveel keer meer wat iedereen voor mij betekent. De liefde voor mijn familie, mijn vriend, mijn kindjes… mijn gezin… Het is het mooiste wat er is!
Liefde lijkt zo veel groter, mooier en die liefde beheerst ook mijn leven. Elke dag is voor hen, door hen! No matter what…

Je kunt elkaar bedanken, ook al is dat niet nodig, ook al heeft niemand er om gevraagd, maar geven maakt ons gewoon erg blij. Al is het een knuffel, een lach, een luisterend oor of een mooi cadeau… Die dagelijkse dingen maken ons gelukkig en dankbaar!

Rituals vroeg mij om nog verder te denken… Hoe open jij je hart? Ik heb best even moeten nadenken over het antwoord, maar eigenlijk ligt dat antwoord heel dichtbij!

Liefde geven begint bij liefde voor jezelf… Je goed voelen en dankbaar zijn voor de kleinste dingen rondom je…

Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf een heel gevoelig meisje ben als het op de dagelijkse dingen aankomt… Ik kan zo genieten van een liedje (on the right place and right time), een lach, een mooie foto, een mooi verlichte straat, een kopje koffie, de geur van een vers potje soep op de stoof, een knuffel van mijn jongens of ze samen zien spelen…

Sinds mijn verhuis van de grote stad Antwerpen naar het mooie Lommel kan ik zo hard genieten van de natuur! We trekken dan met de jongens naar het bos en de meren en van op een afstandje blijf ik dan even kijken en genieten van dat mooie beeld! Dat beeld wil ik opslaan en nooit meer vergeten! Die kleine en grote dingen laden mijn hart echt op… En omdat ik sinds kleins af aan een grote fantasie en een overdosis positivisme heb meegekregen laat ik alles soms nog iets romantischer of leuker lijken in mijn hoofd! Het leven is mooi… zo ontzettend mooi en ik ben enorm dankbaar voor al die mooie dingen! Dat gevoel doorgeven is dan ook niet moeilijk! Iedere dag opstaan met een lach en die warmte doorgeven… Wees lief voor elkaar en probeer elkaar te begrijpen, help elkaar, hou van elkaar….Spread the love en open your heart!

De mooie Ritual of Anahata collectie zal zeker bij ons onder de kerstboom liggen! Maar eerst geef ik een klein doosje af, met daarop de link van dat mooie campagnefilmpje…

Ondertussen verwen ik mezelf alvast met mijn favorieten uit de collectie.
The Ritual Of Anahata Foaming Shower Gel voor tijdens het douchen…The Ritual of Anahata Body Cream voor een heerlijke geur heel de dag lang!
En als ik ‘s avonds thuis kom of een dagje thuis ben, dan steek ik meteen deze zalige Ritual Of Anahata Large Candle aan! Ik ben dol op geurkaarsen en deze is ideaal voor that time of the year!

Nu is het aan jullie!
Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze limited collectie vinden en heel benieuwd naar jullie #openyourheart verhaal. Via deze link kan je samen met Rituals een filmpje maken waarmee je iemand kan bedanken!
Spread the love, open your heart and have a wonderful December!

IMG_1111

IMG_1184-1

IMG_1116

IMG_1193

IMG_1124

IMG_1195

IMG_1129

Love,

ellemilla

Geef een reactie