DE GROTE UITDAGING – TOMTOM

En plots is het dan zo ver! Het is tijd, tijd om eindelijk maar eens te beginnen…

Na weken, maanden of misschien wel jaren uitstellen en veel beloven en niet nakomen werd het eindelijk tijd voor mijn grootste uitdaging!

Sporten en ik… wij zijn niet bepaald de beste vriendjes! Het is niet dat ik het haat, ik heb er gewoon niets mee! Dat gevoel wat zoveel mensen beschrijven, die verslaving… die ken ik niet!

Van jongs af aan deed ik aan ballet, verschillende soorten dans en keurturnen! Voor mij voelde dit nooit echt als sporten… Ik vond het zalig om te doen!

Sporten was voor mij lopen, voetballen, wielrennen, fitnessen… eigenlijk alle dingen waar ik niets om gaf… nog steeds niet eigenlijk! Het grote probleem bij mij is tijd… Door een druk werkschema in combinatie met kinderen geef ik aan “sport” niet graag voorrang! Ook omdat ik nog zoveel andere dingen zijn waar ik liever tijd in steek! Zoals de blog, fotografie en lekker (creatief) bezig zijn met de kids!

Maar stilaan voel ik dat ook mijn lichaam wat achterloopt! De trap op en af gaat iets moeizamer als voorheen, achter de kids aan lopen valt soms wat tegen maar het ergste vind ik dat door al die uren achter de computer men lijf steeds stijver wordt!

Het werd dus tijd om wakker te worden en op tijd aan de bel te trekken! Dus hallo meneer sport… it’s Nice to meet you! Laten we langzaam beginnen en elkaar rustig leren kennen!

Ik wil niet zomaar in het wilde weg beginnen. Gelukkig is manlief wel een sporter en geeft hij me dan ook de goeie tips & tricks.
Ik wil gaan lopen ( als de tijd, het weer en vooral de kids het toelaten, maar gelukkig hebben we thuis een fijne hometrainer waar ik de komende weken dus weer wat tijd op zal spenderen. )
Heb ik er zin in… Neen… absoluut niet, maar gelukkig heb ik nog een extra fijne hulp, namelijk mijn nieuwe TomTom Spark 3 sporthorloge!
Deze bevat een geïntegreerde hartslagmeter EN muziekspeler!
Bluetooth zorgt ervoor dat je je horloge kan verbinden met een bijhorende app op je telefoon! De bijhorende draadloze oortjes komen dan ook serieus van pas, want ik zal het van mijn muziek beats moeten hebben denk ik! 😉

Deze heeft ook een gps volgsysteem, routeverkenning en houd ook al je activiteiten bij.
Zoals gelopen stappen, calorieverbruik enz…

Ik heb de horloge al een tijdje liggen en ondertussen heb ik enkele updates toegepast!
De fitnessleeftijd geeft je een leeftijd die is gerelateerd aan hun fitheidsniveau… Je verdiend bij iedere workout punten. Hoe groter de inspanning, hoe meer punten!
Hoe meer punten, hoe beter je fitnessleeftijd.
Je kan dan ook kiezen uit tal van gepersonaliseerde workouts die bij je niveau passen.

Ben ik er klaar voor? Ik weet het nog niet zo goed… Feit is dat het moet en ik ben heel benieuwd hoe het allemaal zal verlopen!
Voorlopig nog geen sporty spice dus, maar ik hou jullie zeker nog op de hoogte!

Meer weten over de Tom Tom Sporthorloge?
Kijk dan alvast even hier! And please… wish me luck!

IMG_6205kopie

IMG_6210kopie

IMG_6207kopie

LOVE,

ellemilla

 

Geef een reactie