SHOP THE LOOK

Het is zover, de start van de herfstvakantie is officieel begonnen! Hopelijk hebben jullie heel wat leuke dingen gepland! Hier zal het een mix worden van werk en vrije tijd met de kids en hubby! Na een paar maanden kei hard doorwerken is het weer tijd om een beetje te genieten!
De voorbije weken zijn ontzettend snel voorbije gevlogen en zoals jullie weten hebben we 2 keer per week gedropt!
We zijn nog lang niet van plan om te stoppen en er komen nog een heleboel nieuwe collecties aan! So stay tuned! Om de site up to date en verfrissend te houden doen we vanaf vandaag een grote MID SEASON SALE! Kortingen tot wel 30% op de volledige collectie!
Dus ga volledig los zou ik zeggen!
Om jullie wat inspiratie te laten op doen koos ik vandaag voor een herfstachtige outfit.

The flowered grey brengt je helemaal in the mood! De zacht geschilderde bloemen kleuren mee met het mooie herfsttafereel. Een makkelijk model dat je met heel veel verschillende bovenstuks kan combineren!

Vandaag koos ik voor The Original Sand Bernadette. Een andere leuke manier van dragen is om deze in je broek te stoppen. Zo heb je weer eens een nieuwe look te pakken!

De Classic Jas is echt zo’n toppertje! Deze zagen jullie met een rood accent al voorbij komen bij de monday musthaves. Vandaag gaan we voor een streepje camel erbij! 😉

Mix and Match met een een Leopard Brown handtasje en some rocking’ booties!

Helemaal klaar voor de herfstvakantie! Enjoy Lieverds!

IMG_8826

IMG_8794

IMG_8810

IMG_8786

IMG_8817

IMG_8820

IMG_8777

IMG_8821

LOVE,

ellemilla

Geef een reactie