MONDAY MUSTHAVES

Oke Monday, let’s do this!

Hopelijk hebben jullie met z’en allen genoten van een zalig weekend! Maar ondertussen is het maandag en mogen we er weer helemaal tegenaan!
Om jullie goed wakker te schudden koos ik een leuke outfit voor jullie samen.
Een combinatie van classy en sporty, veel zwart en een beetje rood! Kortom, de ideale outfit for everyone!

De spulletjes kan je allemaal shoppen in de ellemillashop en de meeste zelfs met 15% Korting! ( Nog maar heel even, so hurry up! ;-))
Mijn favoriete stuk uit de nieuwe drop is toch wel de Classic black jas! Een tijdloze klassieker, dit jaar met een extra hoog fashion gehalte!
De jas is super mooi in combinatie met de Amour is French sweater! Een comfy stuk dat je met heel wat outfits kan combineren!

Een super fijne skinny jeans versierd met parels, en yes ladies, deze broek rekt lekker goed mee! Zo voel je je heel de dag lekker comfy!

Voor wat extra glitter zorgen de Aria Booties! Ze hebben een stoere look, en draag je zonder moeite onder een broek, rok of jurkje!

Natuurlijk hebben we ook een makkelijk handtasje nodig. Deze Vintage Black handtas is compact en stylish, je kan er genoeg spulletjes in kwijt! Het tasje doet me denken aan mijn tiener jaren… Toen ging ik iedere week opzoek naar vintage handtassen in Antwerpen… Met deze handtas heb je de vintage look te pakken, maar heb je wel lekker een nieuw en fresh modelletje! 😉

Hou je lekker warm met de cozy beanie muts. Deze werd gevoerd met een zachte teddy fleece, en de faux fur pompon zorgt voor een schattige extra! ( Btw mama’s… Dit modelletje rekt makkelijk mee, je kids kunnen de muts ook gewoon aan! We love matching right?!)

Nog nog aan wat extra rood? Dan is de Milou bernadette helemaal je ding! Een super cozy, warme trui met een leuke extra aan de mouwen!

Helemaal klaar voor een comfy monday! Ohja… vergeet vooral je coffee to go niet!
De Birdy Travel Mug past trouwens helemaal bij je outfit. Happy Monday Loves!

 

monday musthaves.jpg

amour-black-sweater

amour-black-sweater (1)

Love,

ellemilla

Geef een reactie