MY FAVORITE – PAMELA REIF FOR HUNKEMÖLLER

Als je mama bent heb je minder tijd voor jezelf, minder tijd in de badkamer, minder tijd voor je in te smeren met de verschillende cremes, bodylotions, laat staan gezichtsmaskers.
Toch is is het super belangrijk om genoeg aan jezelf te denken. Een goede geest in een gezond lichaam en uiteraard willen we er ook nog eens super goed blijven uitzien!

Het is verleidelijk om regelmatig naar je favoriete mommy onderbroeken te grijpen, (want oooohja die zitten toch zo comfy )  Maar soms moeten we onszelf ook belonen met wat extra’s. Toch?
Dus ja… Ik ga regelmatig nieuwe setjes lingerie kopen, gewoon om mezelf weer even een boostje te geven!
De cliché werkt echt hoor… Je voelt je goed wanneer je mooie lingerie draagt! 😉

Ik koop regelmatig wat spulletjes bij Hunkemöller! Handig zo’n winkel op 5 minuten wandelafstand! 😉 Wanneer ik even wat vrije tijd heb loop ik graag even door de winkelstraat en dan is de verleiding steeds groot! *Oops.

De nieuwe blogger collab van Hunkemöller met Pamela Reif is helemaal mijn ding!
De collectie bestaat uit verschillende topjes,broekjes, bh’s en body’s in kant,velvet en satijn. Ook de combinatie van de materialen zorgt ervoor dat de stuks er super classy en sexy uitzien!
In mooie kleuren zoals old pink, bordeaux en blauw!

Ik mocht mijn favoriete stuk uitkiezen en ik koos voor de Karina BodyKarina Body!
De body is uitgevoerd in mooi kant en afgewerkt met velvet details voor een vrouwelijke touch.
De kanten afwerking bovenaan is super mooi als je een uitgesneden v-hals draagt…Zo laat je nog een tikkeltje kant zien in mooi soft pink!
Ook de open back is echt so so pretty!

IMG_2721

IMG_2764

IMG_2757

IMG_2728

IMG_2742bw

IMG_2767

IMG_2759

LOVE,

Elle Milla

Geef een reactie