MY SOCIAL MEDIA STARS – KIM VAN ONCEN

We starten deze laatste zomerweek met een nieuw thema… Of misschien beter gezegd een oud thema in een nieuw jasje! Want de oude trouwe volgertjes zullen zich vast en zeker nog wel “My Social Media Stars” herinneren!

Met het thema My Social Media Stars stel ik jullie inspirerende vrouwen voor die ik leerde kennen door social media! Ik ga weer opzoek naar mijn favoriete influencers, bloggers,vloggers, kunstenaars, mama’s enzovoort enzovoort… Vrouwen die ons inspireren, die ons happy maken en die wat moois te vertellen hebben!
Een thema dat goed bij jullie scoorde en ook ik vond het ontzettend leuk om te doen!
Door de drukte is dit steeds meer naar de achtergrond geschoven, maar vanaf vandaag brengen we daar weer verandering in!
En dat doe ik niet alleen, want mijn “allereerste” Social Media Star Kim Van Oncen werkte dan ook heel graag mee!

Schermafbeelding 2016-11-19 om 11.35.45

Kim Van Oncen…Model, tv presentatrice, blogger, vlogger en als dat nog niet genoeg is, runt ze er nog een supermarkt bovenop!
Ze is getrouwd met Niels en samen hebben ze een prachtig zoontje Jack!

IMG_6089

Ze schreef het boek “Daily Beauty” met tips and tricks om er dagelijks mooi en verzorgd uit te zien en dat met een minimum van inspanning voor een maximum resultaat

Volgen jullie haar nog niet? Check dan alvast even haar Instagram profiel @kimvanoncen en je krijgt een instant happy feeling, wanneer je haar mooie fashion posts en de foto’s van haar “oooh zo schattige Jack” ziet!
Kim…Altijd met een lach…Een kei harde werker en My New Social media Star!

Kim koos haar favoriete musthaves uit de Elle Milla Shop uit en trok er op uit om er prachtige foto’s mee te maken! 
In de doos zat een brief vol met vragen waar zij er 10 uit mocht kiezen…
En dit zijn haar antwoorden!

Wat is je favoriete bezigheid met Jack?

Wat ik met Jack het liefst doe is ’s avonds in bed nog een verhaaltje voorlezen en erna wat ‘babbelen’.
Hij vraagt echt na zijn boekje om nog even een babbeltje te doen samen :-).
Dan praat ik vooral tegen hem en vraag hem hoe zijn dag was en overloop ik wat hij allemaal gedaan heeft. Ook als er eens iets was dat hij heel goed had gedaan of stout was geweest dan  staan we hier nog even speels bij stil. Hij vindt het heerlijk en ik ben van plan om dat te blijven doen. Dan knuffelen we en volgt er een dikke zoen en gaat hij rustig slapen.

Als je een uurtje tijd hebt, hoe besteed je dan het liefste je vrije tijd?

Dan ga ik sporten of neem ik een lang bad met een boek, kaarsjes en wat muziek.  Alles erop en eraan en de deur op slot ;-).

Hoe combineer jij het werk met het mama zijn?

Ik heb een eigen supermarkt, heb de blog en vlog, tv werk en fotoshoots. Het is soms dus heel druk, maar ik ben al 11 jaar zelfstandig dus ik verdeel en organiseer mijn werk ondertussen zelf en ben er redelijk bedreven in geworden. Ik heb ook al eens ‘nee’ leren zeggen en daardoor lukt alles vrij goed en  ik heb dan ook het gevoel dat ik nog genoeg tijd over heb voor Jack. Hij is sinds hij er is mijn absolute prioriteit en ik heb dan ook de luxe om tijd voor hem vrij te maken wanneer het nodig is. Bovendien heb ik een prima opvang bij mijn ouders en schoonouders dus ook als er gewerkt moet worden is hij in goede handen. Niels is bovendien een moderne man en doet ook heel veel dus op dat vlak valt het allemaal eigenlijk reuze mee. Met eentje toch nog…  😉

Beschrijf jezelf in 3 woorden

Ik ben ongeduldig, liefdevol en passioneel.

Ik doe alles vol overgave en passie en zal me altijd volledig smijten als ik  voor een bepaald pad kies.

Verder kan ik heel liefdevol zijn voor mijn familie en goede vrienden.

Aan de andere kant ben ik dus wel heel erg ongeduldig en heb ik graag dat de dingen vooruit gaan. Ik kan niet tegen treuzelen of trage verstaanders :-). Ik zou daar best wat aan mogen werken al is het al beter sinds Jack er is. Met hem ga ik graag rustig om dus ik werk er aan.


Welk kledingstuk zou je niet kunnen missen?

Een jeans draag ik heel vaak. Om elke dag te gaan werken en om met Jack te ravotten is het comfortabel en je kan er alles op combineren. Er kan ook een hakje onder, sneaker, sandalen…

Wat zit er altijd in je handtas?

In mijn handtas zit altijd mijn gsm. Als ik hem vergeten ben draai ik terug. Ik moet voor de zaak altijd bereikbaar zijn en ik hou sowieso van social media. Ik neem hem dus overal mee om dode momenten te benutten. Ik ben ongeduldig remember.

Wat is je favoriete reisbestemming?

Mijn favoriete reisbestemming voorlopig is Ibiza. Ik hou van de hippie vibe die er heerst en de mooie stranden en het is dichtbij. Mensen denken vaak aan clubs en feesten, maar eigenlijk als je het een beetje kent is er vooral prachtige natuur en rust. Maar eigenlijk is onze grote droom om ooit als Jack ouder is naar Australië te reizen als gezin.

Jullie hebben een hele gezonde levensstijl, maar wat is jullie guilty pleasure?

De basis van onze levensstijl is inderdaad gezond en wij sporten en eten gezond en eten veel groenten en fruit. Maar ondanks wat mensen denken hebben wij daarbovenop  uiteraard ook onze guilty pleasures. Ik drink graag al eens een frisse gin tonic en eet in de winter graag chocolade en in de zomer chipjes. Niels is verzot op Nutella choco en ijs.
Welke dromen/goals hoop je nog te mogen waarmaken?

Mijn grootste droom op privé vlak is een tweede gezond kindje en een goede gezondheid voor gans mijn familie. Op werkgebied ben ik met heel wat projecten bezig voor tv en er is er eentje in het bijzonder dat een goede kans maakt om er door te komen momenteel. Als dat het geval is dan heb ik alles wat ik wil en is het doel gewoon hard werken en houden wat ik heb, want ik ben best gelukkig. De gezondheid van mijn naasten heeft prioriteit en de rest volgt vanzelf wel. Ik heb daar de laatste tijd een beetje rust en vertrouwen in gevonden.

Welke musthaves koos jij uit de nieuwe collectie van de Elle Milla Shop?

Ik koos voor de stoere boots omdat ik het comfortabel is en het zowel onder een kleedje als jeans kan. Het is ook heel trendy deze winter.
De jeans met poesjes op de knieën is gewoon te schattig en maakt je outfit net dat beetje gedurfder.
Het kleedje is makkelijk en daar kan je wel wat mee verdoezelen moest het nodig zijn ;-).
De groene vest is heel boho en dat kan ik vooral tijdens een mooie nazomer wel smaken. De blouse valt vooral op door de mooie mouwen en ik hou wel van mooie details. Een simpele jeans eronder en je outfit is af.

Processed with VSCO with s2 preset

FullSizeRender-3

IMG_6448

Processed with VSCO with s2 preset

IMG_6457

Processed with VSCO with s2 preset

FullSizeRender

IMG_6443

IMG_6471

IMG_6472

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

IMG_6463

Wat een mooie keuze en wat een beauty!  Meer zien en lezen? Neem dan zeker eens een kijkje op de blog www.kimvanoncen.com , volg haar op instagram, Facebook en oohja… dan is er ook nog haar Youtube kanaal! 😉

Lieve Kim, heel erg bedankt voor je mooie foto’s en je leuke antwoorden!
Keep on inspiring, blijf altijd zo mooi lachen en geniet van ieder moment met je mooie gezinnetje!

En voor jullie lieve lezers heb ik nog een leuke verrassing, want je kan al jullie favoriete outfits deze week met extra 15% korting shoppen!
Check out Kim haar blogpost over de Elle Milla Shop en ontdek een kortingscode van 15% korting die geldig is op alle musthaves in de Elle Milla Shop!  GoGoGo!
Love,

Elle.

 

 

Een gedachte over “MY SOCIAL MEDIA STARS – KIM VAN ONCEN

Geef een reactie