BACK TO SCHOOL – KIDS WITH FLAIR

Binnen 2 weken is het zover, dan gaan de schoolpoorten weer open na een lange zomervakantie! (Nou ja, ZOMER is veel gezegd! )
De ene dag hoor ik me in men hoofd vloeken dat ik blij zal zijn als het eindelijk weer 1 september is en de andere dag kan ik niet geloven hoe snel de tijd is gevlogen en dat Cis nog maar eens naar het volgende klasje gaat!
Op Cis zijn schooltje zijn er maar 3 klasjes en ook al is hij nog maar net 4 jaar, gaat meneertje toch al naar het 3e klasje.
Dit was dus zijn laatste overstap voordat hij naar het eerste leerjaar gaat! Gelukkig is dat nog lang niet in zicht, maar we weten allemaal hoe snel tijd vliegt! Dus please… Let them by little…Nog heel even!

Bij de start van een nieuw schooljaar hoort natuurlijk ook een nieuwe boekentas en andere leuke spulletjes!
Ik had online de super leuke kleuter rugzakjes van Trixie Baby gezien en moest en zou deze vinden! En jawel, wie zoekt die vindt, want ik vond ze bij Kids With Flair!
Een online webshop met de allermooiste spulletjes voor school,  de kinderkamer, speelgoed en nog vele meer! Met andere woorden… Mommy & Kids heaven! (Oh btw… ze hebben ook een hele mooie winkel in Brasschaat waar je alle spulletjes in real life kan zien/kopen en waar ze je met raad en daad bijstaan! )

De collecties zijn mooi… en met mooi bedoel ik ECHT mooi! Ik moet eerlijk toegeven dat ik maar moeilijk kon kiezen!
Toen het tot me doordrong dat ook Vin binnen een half jaartje naar school gaat heb ik mezelf dan maar even overtuigd om meteen voor twee kids de school aankopen te doen!
#SorryNotSorry

Zoeken jullie nog naar leuke schoolspulletjes? Kijk dan eventjes mee naar wat wij gekocht hebben!

Ik koos voor de Mr Fox en Mr Polar Bear rugzakjes! (Al had ik liever nog 5 extra boekentasjes besteld… ;-)) De tasjes zijn ideaal van formaat en je kan de schouderbandjes ook vastklikken, zo schuiven ze niet van de schoudertjes af!
Cis en Vin zijn er helemaal weg van! Ik heb al enkele keren geprobeerd om ze samen met hun nieuwe boekentasje te fotograferen, maar Vin werd er echt helemaal wild van! Hij bleef maar met de boekentas zwieren… Plan mislukt dus! 😉

Gelukkig had Cis vandaag wel zin in een fotoshootje en presenteerde hij de nieuwe schoolspulletjes met veel plezier! De acteur in Cis kwam weer boven en hij maakte er graag een hele show van!
Niet alleen de twee rugzakjes mochten mee op de foto, maar ook zijn nieuwe brood en snack doosjes!
Ook hier was het aanbod enorm en heb ik me even laten gaan!
Zo kon ik niet weerstaan aan de Done by Deer set! (1 van onze favoriete merkjes hier thuis!), de brooddoosjes van Sass & Belle en de drinkflessen van Blafre.
Ook de weekendbag van Onnolulu moest ik hebben! Deze kan steeds mee wanneer de jongens gaan logeren bij opa en oma. Of wanneer ze wat ouder zijn kunnen ze het ook makkelijk als sporttas gebruiken!

Dus lieve mama’s… Jullie kunnen vast begrijpen dat ik hier helemaal happy van wordt! Neem dus zeker eens een kijkje op de mooie webshop van KidsWithFlair!
Wij zijn alvast helemaal ready voor de start van het nieuwe schooljaar! Nu jullie! 😉

IMG_1808

IMG_1803

IMG_1848

IMG_1818

IMG_1790

IMG_1842

IMG_1795

IMG_1865

IMG_1792

IMG_1862

IMG_1824

IMG_1869

IMG_1832

IMG_1855

Een gedachte over “BACK TO SCHOOL – KIDS WITH FLAIR

Geef een reactie