DE NIEUWE ELLEMILLASHOP

Het is eindelijk zover! Met heel veel trots en een groot vreugdedansje kan ik jullie eindelijk meedelen dat vanaf nu de online deuren van de vernieuwde ellemillashop zijn geopend! We mogen ondertussen ons 2-jarig bestaan vieren en dat doen we met een volledig nieuwe website!

Ik vond het belangrijk dat de nieuwe webshop jullie helemaal zou meenemen in  de Elle Milla wereld. Niet alleen de foto’s moesten beter, duidelijker en sfeervoller worden, maar ook de look van de webshop moest helemaal blenden met het geheel… Zo zie je de zachte roze tinten vaak terugkomen! Waarom zachtroze? Dat vertel ik zo!

De collecties zijn gemaakt om jullie goed te laten voelen… Zacht, girly, cozy en stijlvol!
Ze zullen snel afwisselen en ik ga proberen om wekelijks nieuwe spulletjes te droppen… Want we weten allemaal hoe snel we weer een nieuwe outfit nodig hebben! 😉

Het shoppen moest ook voor jullie makkelijker worden. Duidelijker, sneller en aangenamer. Onder het motto: sit back, relax & shop!

Vanaf nu kan je je eigen account aanmaken:

  • Je gegevens worden opgeslagen, zo hoef je maar 1 keer alles in te vullen en kan je vanaf de tweede keer veel sneller afrekenen!
  • Maak je eigen wishlist! Vind je een product helemaal te gek? Bij ieder product staat er een hart icoontje. Met 1 druk op het hartje plaats jij je favoriete product in je wishlist! Handig voor als je niet meteen tijd hebt om te shoppen, of al een deel van je favoriete musthaves wil shoppen en de andere spulletjes nog even in het achterhoofd wil houden! 😉
  • Je persoonlijk account houdt het overzicht van al je orders netjes bij!

Weet je op voorhand dat je niet aanwezig bent bij het leveren van je pakketje? Dan kan je vanaf nu ook het pakketje bij je eigen postkantoor of postpunt laten leveren! (verzending kost dan € 4,- ipv € 5,-)

Om het shoppen leuker en makkelijker te maken vindt je onder ieder product gerelateerde producten! Leuke tips om samen met dat product te combineren! Ook zie je wat anderen hun favoriete en vaak gekochte stuks zijn!

En last but not least: Elle Milla interieur! Misschien wel de leukste verrassing? Na jarenlang bij mijn vriend zijn interieurzaak te hebben gewerkt heb ik heel wat ervaring kunnen opdoen. Iemand z’n huis als thuis laten voelen voelt zo goed! Een interieurcollectie voor de Elle Milla Shop was voor mij dan ook een vanzelfsprekende volgende stap!

We beginnen met plaids, kussens, zachte tapijtjes en heerlijke cozy poncho’s voor in huis! Geurkaarsen en geurboeketten zorgen voor een fantastische sfeer thuis… Na heel lang zoeken vond ik de perfecte geuren met een mooie verhaal!

Niet alleen de shop heeft een nieuw jasje, ook het Elle Milla logo is helemaal nieuw! Zachtroze…
Het logo is een grafische tekening van een rozenkwarts. Een prachtig mooie zachtroze steen, die ik op verschillende plekken in huis heb liggen en die ik vaak bij me draag. Het is de steen van het hart en de liefde, stimuleert creativiteit en fantasie en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid! Ik heb geen idee of het werkt, maar ik weet wel dat al deze eigenschappen ook die van de Elle Milla Shop zijn. Met passie en liefde zal ik wekelijks voor jullie nieuwe collecties voorstellen en zal jullie ook steeds met raad en daad bijstaan!

LOGO TEST 2
Wees welkom in de helemaal nieuwe  ELLEMILLASHOP en shop de allernieuwste musthaves nu tijdelijk met 15% korting!

IMG_0914

IMG_0955

IMG_9791

IMG_0900

IMG_0401-780

IMG_0084

IMG_0294

IMG_0896

IMG_0156

Love,

ellemilla

Een gedachte over “DE NIEUWE ELLEMILLASHOP

Geef een reactie