SMULLEN MET HELLOFRESH

Hebben jullie HelloFresh al eens geprobeerd? . Je registreert je op hun site waar je wekelijks een maaltijdbox kan bestellen voor jezelf of het hele gezin. Verse producten staan hier centraal, die gebruikt worden in originele, gezonde gerechten!
Wij deden de test. Voor drie dagen in de week liet ik me verrassen en ontdekte zo nieuwe lekkere gerechten!

Gezond, lekker en gevarieerd

Ik probeer ook Cis mee te betrekken bij het koken en merk echt dat hij hierdoor meer durft te eten en ook meer lekker vindt.
Hij kookt ontzettend graag, maar dat zit dan ook in de familie! 😉
Door de drukte van het werk en het gezin heb ik jammer genoeg niet vaak de tijd meer om in de keuken creatief uit de hoek te komen. Of soms lukt het me dan zelfs gewoon niet om grote boodschappen te doen voor die week… Net daarom komt HelloFresh dan zo goed uit!
Als ik weet dat er een drukke week aankomt, bestel ik op tijd mijn HelloFresh box. Als je hem woensdagnacht besteld kan deze vanaf zaterdag geleverd worden.
Zo ben ik zeker dat we die week niet te vaak naar het frituur moeten, afhaalchinees moeten halen of even snel een lasagne in de oven steken.

Het vernieuwde HelloFresh

Ondertussen zijn er enkele dingetjes veranderd bij HelloFresh. Wat het samenstellen van je maaltijdbox makkelijker en persoonlijker maakt.
Zo kan je aangeven welke recepten het beste bij je passen en ook de recepten zelf kiezen. Die laatste functie vindt ik echt heel fijn. Je kan kiezen uit 10 gerechten en ik neem er steeds 3. Keuze genoeg dus!
Wil je 1 of meerdere weken overslaan? Geen enkel probleem… Je kan met 1 druk op de knop een box overslaan of zelfs een maand pauzeren.

Ondertussen is de zomervakantie begonnen en probeer ik werk en kids te combineren… Niet evident, dus kwam zo’n box weer als geroepen.
Deze week op het menu, een lekkere spaghetti bolognaise met veel groentjes, een lauwe salade met forel en een overheerlijk soepje van wortel en bataat. Uiteraard allemaal met een Hello Fresh touch.
Cis hielp mee met het uitpakken en leerde nog wat nieuwe ingrediënten kennen… Hij mocht de soep mee helpen maken en we genoten van een gezellige aperitief in de tuin. Daarna dresseerden we de kommetjes soep met wat yoghurt, heerlijke broodjes en voegden er zelf nog een lekkere ham bij.
Yesss… Eerste maaltijd geslaagd! Vandaag staat de spaghetti op het menu! Heel benieuwd naar het nieuwe recept.

Oh Hello Verrassing!

Om jullie kennis te laten maken met het vernieuwde HelloFresh mag ik jullie een kortingscode aanbieden. Ow Yess!!!
Deze kortingscode is geldig op alle boxen een geeft 25 euro korting op de eerste box!
CODE : FLEXTFG
(Let op! De kortingscode werkt niet op proefboxen enkel op de abonnementsvormen. Code is geldig tot 31/07)

Dus lieve schatjes… Ik zou zeggen: bestel en geniet van een heerlijke maaltijdbox! Bestellen kan je HIER! En aarzel zeker niet om een foto of berichtje te sturen met het resultaat! Ik ben alvast heel benieuwd! Smakelijk!

IMG_7734

IMG_7751

IMG_7736

IMG_7752

IMG_7738

IMG_7744

IMG_7741

IMG_7746

IMG_7755

IMG_7747

IMG_7758

IMG_7778

IMG_7761

IMG_7769

IMG_7782

IMG_7776

LOVE,

ELLE

Geef een reactie