SARAH & CIS – HOOG

De tweede week van de zomervakantie starten we in de natuur! Ik trok met Cis en Sammy het bos in… Ik heb ondervonden dat wanneer ik in de voormiddag de volledige aandacht aan Cis geef, ik in de middag goed door kan werken…
Daarom laat ik hem graag wat uitwaaien en trokken we naar ” de super super super hoge toren” in de Lommelse Sahara! ( Tegenwoordig is alles altijd super super super super volgens Cis! 😉 )

De uitkijktoren is 30m hoog en geeft een prachtig uitzicht over de Lommelse Sahara.
Cis ging voor het eerst naar boven en was helemaal onder de indruk! Bovenaan zijn er kleine ronde ramen geplaatst op verschillende hoogtes voor kinderen.
Het uitzicht is wondermooi!
Cis vond de trappen het coolste natuurlijk… nadat Sammy een keer mee naar boven ging, mocht ook ik weer een keer mee…en terwijl ik puffend bovenkwam had Cis nog energie voor 10! 😉

Hij zag er trouwens schattig uit he? Deze jumpsuit kocht ik voor enkele euro’s bij de Zara Sale… ( Jaaa ik was er op tijd bij 😉 ) De schoentjes zijn van H&M. Ik heb er voor de beide jongens verschillende paar. Voor de zomer zijn die pantoffeltjes zo makkelijk om snel aan te doen en je kan ze makkelijk een keer mee bij de was doen!

Mijn jurkje is er nog eentje van de Elle Milla Shop. We hebben nog enkele stuks in de Sale hangen met 50% korting!
Niet alleen in het zwart maar ook wit en roze!
Ook de fishnet sokjes en espadrilles kan je ook nog met 50% korting bestellen!
Wees er wel snel bij, want het zijn de laatste stuks!

Ondertussen is Cisje in slaap gevallen en heb ik tijd om nog even wat blogprojecten af te ronden. En morgen heb ik een druk dagje kantoorwerk ingepland voor de shop!
Maar eerst wou ik jullie nog even meelaten kijken naar onze mooie zonnige voormiddag!

IMG_7821

IMG_7858

IMG_7823

IMG_7853

IMG_7872

IMG_7838

IMG_7906

IMG_7880

IMG_7861

IMG_7882

IMG_7890

IMG_7891

IMG_7827

IMG_7870

IMG_7901

IMG_7852

IMG_7860

LOVE,

Elle

Geef een reactie