INSPIRED BY NATURE – LENOR

Van kinds af aan ben ik dol op de geur van wasverzachter. Wanneer ik vroeger thuis kwam van school rook het regelmatig naar propere was. Heerlijk vond ik dat!
Toen ik net alleen ging wonen, vond ik het geweldig om de was te doen, puur om het feit dat dan heel het huis zo lekker rook. Ondertussen heb ik een iets te groot gezin en te veel wasmanden om het nog helemaal geweldig te vinden, maar ik blijf er bij: een frisse wasgeur in huis maakt het meteen weer beter!

Ja, met 2 kleine jongens in huis en 2 tienerdochters heb ik mijn handen vol met de was! Nu ook de zomervakantie voor de deur staat besef ik maar al te goed dat mijn wasmanden meer dan vol zullen zijn de komende weken. Met een wasmachine op volle toeren helpt Lenor mij om alles wat te verzachten! 😉
Lenor bracht 3 nieuwe geuren uit, geïnspireerd door de natuur, die ontspanning bieden en frisse lucht! Diepzee mineralen, zijdebloesem en sheaboter. Ze ruiken echt heerlijk!

Geuren bepalen mee ons humeur, geuren die aan onze kinderjaren doen terugdenken toveren een glimlach op ons gezicht. En ook de geuren van de natuur staan garant voor een goed gevoel. Maar door onze hectische levensstijl spenderen we vaak minder tijd buiten dan dat we zouden willen. Omdat we met onze overvolle agenda’s te weinig kunnen genieten van de buitenwereld liet Lenor zich inspireren door de natuur, om ons de frisse lucht te bieden die we soms zo hard nodig hebben. De nieuwe wasverzachters nodigen uit om te herbronnen door ons te omhullen met geuren geïnspireerd door de natuur.

Weinig tijd of niet, in het weekend of vakanties maak ik tijd om met mijn kids naar buiten te gaan! Ze kunnen uren spelen in het bos, en dan bedenken we de gekste avonturen! We verzamelen stokken, maken kampen, klimmen in de bomen en rollen in het zand of tussen de bladeren.
De jongens en ook ik genieten hier echt ontzettend van! En neen… we zijn niet vies van een beetje vuil! 😉
Als we thuis komen stop ik de kleertjes in de wasmachine en de kids in bad!
Bij iedere wasbeurt gebruik ik nu voortaan een scheutje van die zalige nieuwe Lenor geuren!
Mijn favoriet op dit moment? Is misschien wel de Shea Boter. Een zalig fris, maar toch warme geur die nostalgie en comfort oproept!
Als het goed weer is hang ik de kleertjes vaak buiten om te drogen en anders in de droogkast.
Wanneer alles gewassen, gedroogd en gestreken is en we onze fris gewassen kleertjes aanhebben, krijg ik een instant happy feeling en knuffel ik de jongens een keertje extra!
Geluk zit in kleine dingetjes, en blijkbaar dus ook in een flesje Lenor! 😉

IMG_6296

IMG_7507

IMG_6284

IMG_7507

IMG_6305

IMG_7502

IMG_6312

IMG_7511

IMG_6295

IMG_7502

IMG_6314

IMG_7495

IMG_6302

IMG_7509

IMG_6299

IMG_7494

LOVE,

ELLE

Een gedachte over “INSPIRED BY NATURE – LENOR

Geef een reactie