OUTFIT ELLEMILLA

Ik ben verliefd… echt verliefd op deze broek! Sinds enkele weken fleurt de Aily collectie de Elle Milla shop op en jawel… ook mijn kleerkast! Ik heb de broek zelf in 3 kleuren. Met het extreme warme weer koos ik voor jurkjes en shorts, maar met de voorbije dagen was het ideaal weer voor de Aily pants!
Ik wist een leuk plekje in Lommel om deze outfit te shooten. Samen met het weekend love shirt en een fleurig roze tasje trok ik even de natuur in om een frisse neus te halen en wat outfit foto’s te scoren!
Like what you see? Ga dan snel een kijkje nemen in de shop! Er zijn nog enkele Aily broeken in voorraad.
En bovendien shop je vanaf vandaag alles met 50% KORTING!!!
Veel shopplezier lieverds! Summer Sale is begonnen!

IMG_7269

IMG_7343

IMG_7276

IMG_7282

IMG_7353

IMG_7283

IMG_7311

summer sale

Geef een reactie