MAKKELIJK PROPER – SAMSUNG POWERbot

Het leven van een mama kan soms hectisch zijn… Héél hectisch! Hier thuis is het vaak een rommelboel. En ook wanneer ik net enkele uurtjes heb gepoetst en opgeruimd, zullen de jongens met alle plezier weer rommel maken!
Ze zijn ook als de besten in knoeien! Eten aan tafel is soms een moeilijke opdracht en Cis komt altijd met een halve zandbak in zijn schoenen thuis!
Mijn (veel te grote) stofzuiger staat dan ook altijd paraat. Of kan ik misschien beter zeggen “stond paraat”. Want sindskort zijn wij trotse eigenaar van de Samsung Powerbot! Een stofzuiger die zelf te werk gaat… Jawel, dat lees je dus echt goed. Want terwijl ik in de keuken sta te koken, te strijken of bijvoorbeeld niets aan het doen ben (dat zou theoretisch kunnen, enkel is dat nog niet echt gelukt in de praktijk… maar goed, het is heel fijn om te weten dat het KAN! ;-)) doet de Samsung Powerbot zijn werk en zuigt het hele huis schoon!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er mijn vragen bij had… Een automatische stofzuiger? Dat kan toch niet zo goed zijn als een gewone? Is het wel praktisch? Maakt het echt alles schoon?
Wel, ik deed de test en was na enkele minuten helemaal verkocht! Voor een goed resultaat zet ik de stoelen regelmatig even omhoog, zodat ons nieuwe wonder grondig zijn werk kan doen!

Als er een bepaalde plek gestofzuigd moet worden kan je hem via de afstandsbediening begeleiden naar die plek… Super handig!
Wanneer de batterijen zo goed als op zijn, gaat hij zelf naar zijn “rustplekje” om even op te laden! Yesss! Dit bespaart me heel wat tijd en moeite!

Thuis komen in een proper huisje? Geen probleem, je kan de gewenste tijd instellen of
je kan de Powerbot ook bedienen met de Samsung app, super easy!
Ook de boys zijn helemaal door het dolle heen en blij met hun nieuwe huisgenoot! 😉

IMG_7149

IMG_7158

IMG_7119

IMG_7153

IMG_7159

IMG_7114

IMG_7154

IMG_7166
LOVE,

ELLE

Geef een reactie