MUSTHAVE – “EXPRESS YOUR SOUL”

Dat ik een grote Rituals fan ben dat wisten jullie waarschijnlijk al wel. Als ze uitpakken met iets nieuws, dan doen ze dat goed…heel goed! En ik kijk altijd uit naar hun nieuwe geuren! De nieuwe summer limited edition “express your soul” is er dan ook meteen “boenk” op!

Het leuke aan deze limited edition is hun  samenwerking met street artist MadC.
Voor het design van de nieuwe Summer Limited vulde ze haar studio met de geuren van de collectie en creëerde een prachtig kunstwerk dat een perfecte afspiegeling is van het frisse aroma van verbena en petitgrain.

Het mooie artwork op de verpakking, flesjes en potjes hebben we dus aan haar te danken! Het staat super mooi in de badkamer en het ruikt echt overheerlijk! Fris en warm tegelijk… ja het ruikt echt naar zomer!
Met deze warme dagen doet zo’n verfrissende douche met “express your soul” meer dan goed!
Meer weten over de collectie, producten en artist MadC? Neem dan zeker hier eens een kijkje!

IMG_7094

IMG_7096

IMG_7102

IMG_7097

LOVE,

Elle

Een gedachte over “MUSTHAVE – “EXPRESS YOUR SOUL”

Geef een reactie