MAKE UP MUSTHAVES – BOURJOIS

De early morning rush! Als je mama bent weet je zonder twijfel wel wat ik bedoel. De dagen dat ik lekker twee uur de tijd had om te ontbijten en me rustig klaar te maken, zijn voltooid verleden tijd, maar met een goede organisatie lukt het uiteraard altijd!

Als de jongens naar school zijn trek ik richting badkamer om mezelf klaar te maken. En ook al heb ik weinig tijd, ik sta toch altijd 5 of 10 minuten voor mijn kleerkast te draaien en te twijfelen voor welke outfit ik zal gaan! #GirlProblems

Wanneer ik mijn outfit heb uitgekozen is het tijd voor de make-up! Ja… dat hoort er dagelijks bij. Ik ga amper de deur uit zonder iets van make up. Niet voor andere, maar puur voor mezelf! Ik voel me veel beter en fitter als ik make up op heb!
Voor mijn daily make-up heb ik zo’n 5 minuten nodig. Ik gebruik steeds dezelfde techniek… maar pas regelmatig de tinten aan.

Ik mocht nu enkele nieuwe spulletjes van Bourjois uittesten! Ik gebruik er regelmatig wat spulletjes van, maar steeds blijven ze vernieuwen en verrassen!

Wat voor mij een groot pluspunt is bij de nieuwe spulletjes, is dat ze zo makkelijk “on the go” te gebruiken zijn…

WAKE UP AND MAKE UP!

Zo heb je het Parisian Girl oogschaduwpallet verpakt in een makkelijk doosje met spiegel, die je makkelijk kan meenemen. Dit is altijd handig wanneer ik mijn make-up even moet bijwerken voordat ik een onverwachtse outfit shoot moet doen!
De kleurtjes zijn zo ontzettend mooi voor de tijd van het jaar.
Een mix van lichte pastel en warmbruine tinten, die perfect in elkaar blenden bij het aanbrengen.
Meest verrassende kleur is het warme oranje… Deze geeft een super mooie warme glans, waardoor ik er plots summer proof uitzie!

IMG_5598

THE MORE MASCARA THE BETTER!De Volume Reveal Adjustable Volume Mascara verdient zonder twijfel een applausje!
Je kan deze heel de dag door aanbrengen zonder dat je moet vloeken op klontjes. Dus heeft je make-up door de dag even een boost nodig? Dan is deze mascara zonder twijfel een musthave! Je kunt dus meerdere lagen over elkaar opbouwen! En er zit een handig zoom spiegeltje bij, zodat je je altijd en overal kan bijwerken.

IMG_5608

FLY AWAY ON THE WINGS OF MY EYELINER! 

De eyeliner… Wat zou ik zonder zijn? Deze Slim Liner heeft een super fijne punt waarmee je extra nauwkeurig te werk kan gaan!
Ook hier ben ik mega enthousiast over! De combinatie van de eyeliner met de mascara doen echt wonderen!IMG_5611

BROWS ON FLEEK! 

En last but not least! Onze brows moeten tip top in orde zijn! En met dit nieuwe brow pallet van Bourjois maak je je wenkbrauwen in 3 stappen helemaal perfect!

IMG_5602

– Als eerste gebruik je de donkere kleur en het grove borsteltje om je wenkbrauwen goed te leggen en volume te geven. De donkere kleur vult meteen op.
– Met de lichtbruine kleur en het zachte penseeltje ga je alles opvullen en kan je ook mooie lijnen trekken.
– Werk af met de lichte highlights onder je wenkbrauwen.

Je hebt een pallet voor brunettes en een pallet voor blondines… Ik ben een beetje van beide en kan ze ook beide gebruiken. Voorlopig ga ik voor de donkere kleur, dat vind ik een mooi contrast met mijn assige haarkleur!

Dus… Morning rush of on the go?! Deze make up spulletjes zijn een grote nieuwe aanwinst! Ook Cis kon het niet ontkennen en zei… Mama wat ben je mooi! #zucht

IMG_5606

IMG_5607

img_3316

IMG_5613

img_3313

IMG_5611

img_3314

IMG_5621

Benieuwd naar de nieuwe Bourjois collectie? Je kan de nieuwe  producten vanaf nu al verkrijgen bij alle DI winkels. #GoGoGo

LOVE,

Elle

Geef een reactie