REVIEW MATT SLEEPS – DE PERFECTE MATRAS

Ik kan me het nog goed herinneren… 2 jaar geleden zeiden Ties en ik tegen elkaar dat we toch eens voor een nieuwe matras moesten gaan kijken. Ook al hadden we de onze nog niet zo heel erg lang, we waren best wel wat teleurgesteld in wat men ons had “beloofd” en onze slaap werd er ook niet beter van!
Ties had een andere matras dan ik, die twee matrassen schoven elke nacht uit elkaar met als gevolg dat we steeds een gat van 10 cm tussen ons in hadden… Gezellig is anders!

Maar ondanks dat het mij zo stoorde was ik 2 jaar lang nog steeds niet toegekomen aan die matras aankoop. Welke matras is nu goed voor ons? Waar moeten we ze halen?Hoeveel geld moeten we er nu aan uitgeven? En hoe zijn we zeker dat we niet  nog eens in de val trappen van die matrassenverkopers?! πŸ˜‰
Jaaa… ik moet eerlijk toegeven, dat we het maar bleven uitstellen!

Maar enkele weken geleden hoorde ik voor het eerst van Matt Sleeps. Een super mooie matras! (jaaa… een matras kan ook mooi zijn! ;-))
Maar dat was natuurlijk niet de doorslaggevende factor dat Matt onze toekomstige matras zou worden!

Wat dan wel?

 • Matt houdt niet van toeters en bellen, kleine lettertjes en haken en ogen. Het is een perfect matras, voor iedereen gemaakt.
 • Matt doet alles anders dan de ouderwetse matrassenindustrie. Met slechts één matras, een 100 dagen gratis proefperiode, een geweldige service en spraakmakende evenementen maken ze de een matras aankoop leuk! (Wist je trouwens dat de aankoop van een matras wordt gezien als de meest frusterende aankoop na die van een tweedehands auto??? )
  Ahaaaa… vandaar dus die eeuwige uitstel! πŸ˜‰
 • Matt is gevat, gedurfd, rechtdoorzee en professioneel. Ze nemen de matrassenindustrie niet zo serieus, maar nemen hun klanten wel heel serieus.
 • Super snelle levering!  Binnen de 1-3 werkdagen heb je Matt in huis!
  Helemaal waar… Matt werd netjes geleverd in een super compacte doos! ( Hu??? In een compacte doos?)
 • 100 dagen gratis uitproberen!  Je hoeft niet bang te zijn voor een miskoop, want je mag het matras 100 dagen gratis uitpoberen in je eigen bed. En bovendien krijg je nog eens 10 jaar garantie!
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding!
  Doordat het merk geen dure showrooms heeft, geen leger aan verkopers en en geen gigantische voorraad kunnen ze het matras aanbieden voor minder dan de helft van de prijs die je voor een matras van soortgelijk kwalitatieve materialen in de winkel zou betalen.
 • De hoes is volledig afritsbaar en wasbaar op 60 graden.
  Ideaal als je last hebt van huisstofmeit, of ervan houdt om in bed te ontbijten.

Dus… dit zijn maar een paar puntjes van de vele waarom ik overtuigd was van Matt Sleeps

Het uitpakken verliep anders dan verwacht. Je krijgt de matras aan in een smalle doos. De matras werd daarin helemaal opgerold. Ik was even bang dat de matras dus super dun zou zijn, maar na het openmaken werd al snel duidelijk dat ik hiervoor niet hoefde te vrezen! Eenmaal wanneer je de matras uit z’ n jasje hebt gehaald neemt hij meteen de goede vorm aan!

IMG_5326

IMG_5328

IMG_5337

Toen ik na een uurtje ons nieuwe bed wilde gaan opmaken, waren Cis en Vin ook weer van de partij! Want ook zij moesten even uittesten of dit een goede matras was!
Zoals ieder kind zijn de boys ook helemaal dol op springsessies op het bed… En hun eerste proefsessie was dan ook een groot succes! πŸ˜‰

Ondertussen heb ik nu enkele nachtjes op de matras geslapen en ik mag jullie dan ook echt met volle overtuiging zeggen dat dit een goed matras is, echt een toppertje! Ook Ties was aangenaam verrast! Ken je dat gevoel als je op hotel ligt en in je slaap beseft dat het bed zoooo ontzettend goed ligt? Wel… datzelfde gevoel had ik deze nachten ook.
Ik besefte tijdens het slapen dat ik beter lag!
Zalig toch?
Dus merci Matt Sleeps voor jullie super coole matras!
Wij zijn er super blij mee en kijken al uit om terug naar bed te gaan! πŸ˜‰

IMG_5354

IMG_5349

IMG_5355

IMG_5375

IMG_5370

IMG_5377

LOVE,

ELLE

7 gedachten over “REVIEW MATT SLEEPS – DE PERFECTE MATRAS

 1. Beste Elle,

  Heel herkenbaar… jammer genoeg!

  Een jaar geleden kochten we nieuwe matrassen. En nu ervaren we jouw frustraties: schuiven uit elkaar, te smal, … en onze slaap werd er ook niet beter op! Weken gingen over deze aankoop! Testen, vergelijken… uiteindelijk kozen we voor Auping.

  Maar, de ontgoocheling is groot!

  We kijken er enorm tegenop om deze zoektocht opnieuw aan te gaan! En er is de angst om opnieuw ‘fout’ te kiezen…

  Jouw post klinkt dus als muziek in onze oren!

  Maar, toch wouden we nog even checken. πŸ˜‰
  Ben je nog steeds tevreden?
  Voor welke afmeting kozen jullie?
  Wat voor een onderstel ligt er onder jullie matras? (momenteel hebben we een bed met lattenbodem en overwegen deze ook te vervangen)

  Alle tips zijn welkom!

  Alvast bedankt voor de info!
  Tine

  1. Hoi Tine,

   Ja… erg he? Wij hadden dus ook echt top matrassen, de creme de la creme! Enfin… dat hadden ze ons beloofd!
   Ondertussen slapen wij nog steeds op de mattsleeps en echt we zijn er super tevreden over!
   Mijn vriend was eerst heel kritisch, en kon niet echt geloven dat zo’n opgerold ding nu echt goed zou liggen, maar hij zegt het regelmatig… dit is echt een topmatras… en ja… dat vind ik ook!

   Hard en zacht tegelijk… heel aangenaam!

   Wij hebben een boxspring onder de matras!
   Wij hebben de volgende afmetingen : 180 * 220

   Je mag de matras trouwens 100 dagen testen ! πŸ˜‰
   Succes met de zoektocht, maar ik raad je deze zeker aan!

 2. Beste Elle,

  Ik wou je graag even bedanken!

  Na je reactie zijn we overgegaan op de aankoop van het matras.
  En nu, een aantal maanden later, is onze nachtrust er echt op vooruit gegaan!

  Nogmaals bedankt voor de tip!

  Groetjes,
  Tine

  1. Ahhh!!! Wat leuk super fijn! En zo lief dat je dat laat weten!
   Wij ook nog steeds erg tevreden over ons matrasje!
   Enjoy Tine! Xxx

  1. Hey! Ik zie je berichtje nu pas!

   En Jaaaa! Wij zijn echt super tevreden van onze matras! Het is toch altijd even afwachten hoe het voelt na enkele maanden, maar de matras blijft stevig en liggen veel beter dan onze kei dure matrassen van daarvoor!
   Een echte aanrader dus! X

Geef een reactie