OUTFIT SARAH & CIS – CKS

Blue baby blue… Vandaag trokken Cis en ik onze blauwe kleertjes boven. De zomer collectie van CKS is net zoals ieder jaar weer ge-wel-dig! Zowel in de dames- als de boyscollectie vond ik een heleboel mooie stuks en daar wil ik jullie graag onze favoriete looks van tonen!

Voor Cis koos ik een makkelijke jeans short in een frisse tint. Een stuk dat hier vast en zeker wekelijks gedragen zal worden! De pijpen zijn iets langer, zo kan je kiezen of je de short wat langer draagt of de pijpen oprolt.
Het bijpassende truitje is echt mega zacht. Een leuk en fris truitje voor wanneer het ietsje frisser is.
Maar oh boy… Wat is Cis trots op zijn blauwe jas! Of bedoel ik grijs? De jas is omkeerbaar en kan je dus langs beide kanten dragen. Het is een dun gevoerd regenjasje en heeft een heel makkelijke rits. Cis is nooit een held in het aankleden, maar dit jasje krijgt hij zonder moeite aan en uit! Hij is er dan ook mega trots mee naar school gegaan.
De blauwe kant vind hij het allermooiste, maar ikzelf ben toch blij dat ik af en toe kan wisselen met de grijze!

Voor mezelf koos ik een jeans die wijd naar onder loopt! Lang leve de brede broeken, want ondertussen ben ik er weer helemaal aan gewend en ik moet eerlijk toegeven… wat zit dat toch lekker he! Zeker voor de zomer haal ik graag weer zo’n modelletje boven!
Het leuke aan dit model is, dat de broekspijpen niet te lang zijn. Zo show je nog een beetje enkel en uiteraard je misthave schoenen die je outfit afwerken!

Het hemdje is in een heel luchtig stofje… Een heel fijne blouse die super leuk met mijn favoriete blauwe bomberjasje passen!
Een vrij kort model, maar ooooh wat een zalige pasvorm!
Yesss… Ik ben helemaal happy met deze outfit! Casual maar ook chic, toch?

Bekijk zeker eens de volledige CKS collectie… er zitten echt heel wat leuke spulletjes tussen!
Maar voor jullie dat doen, toon ik graag nog even onze outfits!

IMG_5294

IMG_5311

IMG_5295

IMG_5299

IMG_5314

IMG_5298

IMG_5303

IMG_5310

IMG_5293

IMG_5300

IMG_5313

LOVE,

ELLE

Geef een reactie