MUSTHAVE – NIVEA SUNSCREEN DOLL

Net zoals wij opgegroeid zijn met de producten van Nivea doen onze kids dit nu nog steeds! Al vanaf mijn eerste maanden smeerde mijn mama me in met “de blauwe pot van Nivea” en ook de zonnebrandcrème gebruik ik al bijna 30 zomers lang!

Vanaf dat het weer wat beter wordt en de zon vaker begint te schijnen smeer ik me ’s ochtends meteen in met zonnebrandcrème. Niet alleen omdat het zo ontzettend heerlijk ruikt en ik meteen een instant summer gevoel krijg, maar uiteraard ook als bescherming.
Ook smeer ik de jongens s’ochtends in wanneer het nodig is!

Nivea Sun heeft nu een ge-wel-dig popje bedacht dat rood kleurt wanneer het te lang in de zon ligt zonder bescherming! Wanneer het popje rood kleurt moeten de kids meteen aan de slag om het popje en jawel… ook zichzelf in te smeren!
Een dikke merci dus aan Nivea Sun om dit te bedenken. De jongens mochten gisteren voor het eerste oefenen en vooral Cis had het meteen door dat hij regelmatig even zijn nieuwe speeltje moest gaan checken!
Wanneer het weer rood begon te kleuren smeerde hij er een flinke laag zonnecreme op…

Een echte musthave dus om heel de zomer bij de hand te hebben! Zo leer je je kids spelenderwijs om bewust te worden dat ze zich moeten beschermen tegen het warme zonnetje!
Helemaal ingesmeerd… (ja ik moest zelfs ingrijpen en de fles even afpakken… want overdrijven is natuurlijk ook niet de bedoeling! 😉 ) en helemaal klaar voor de water/zomerpret! Joepie!

IMG_4549

IMG_4553

IMG_4554

IMG_4556

IMG_4558

IMG_4560

IMG_4561

IMG_4559

IMG_4562

IMG_4569

IMG_4566

IMG_4564

IMG_4572

IMG_4574

IMG_4585

IMG_4590

LOVE,

ELLE

5 thoughts on “MUSTHAVE – NIVEA SUNSCREEN DOLL

  1. Hey; ik vond de mijne in colruyt! Super goed gevonden. Wij zijn deze zomer fan geworden van nivea; zeker nu ze een gamma hebben die de vlekken gemakkelijker uit onze kleren verwijderd. Fantastisch toch? Liefs emm

Geef een reactie