SHOP THE LOOK – JEANS ON JEANS

Yessss… Tijd voor een nieuwe outfitpost! En dat doen we met de verse nieuwe spulletjes uit de Elle Milla Shop. Jeans on jeans is ook dit seizoen weer helemaal hot! En ik heb de smaak van dit stijltje echt wel te pakken!
Of het nu een skinny jeans in combinatie met een jeanshemdje is, of een boyfriend jeans met een oversized jasje, het staat gewoon steeds goed!

Je hoeft zeker niet bang te zijn als de twee stuks wat anders zijn van tint! 2 kleuren jeans kunnen perfect bij elkaar!
Vandaag koos ik voor de boyfriend jeans! One of your favorites! Een makkelijke loose fit met enkele scheuren en een lichte washing.
De nieuwe Sofia summer topjes zijn super easy om te combineren met jeans! Je kan kiezen tussen black, blue, pink maar vandaag kies ik voor white!

Het ripped jeans and diamonds jasje is echt mijn favoriete nieuwe stuk uit de collectie! Een beetje oversized… zalig veel scheurtjes en jawel… colorful “diamonds”. Stoer of girly? Maak dat zelf maar uit! 😉

De Mickey loafers uit 1 van de vorige drops zijn ook super comfy en maken de outfit nog ietsje speelser!
Shop de look in de Elle Milla Shop en ontdek al de andere spulletjes. Ohja… Je krijgt nog 15% korting op de allernieuwste drop! Wees er snel bij en veel shopplezier!

www.ellemillashop.com

IMG_4445

IMG_4452

IMG_4448

IMG_4449

IMG_4456

IMG_4451

IMG_4444

IMG_4465

LOVE,

ELLE

NEWIN

Geef een reactie