HUIS EN TUIN – HARTMAN

Dit jaar moest het er echt van komen. Na 3 jaar in dit huis te wonen wilde ik de tuin grondig onder handen nemen. Iedere zomer zei ik dat we voor een nieuw tuinstel moesten gaan kijken, maar door drukte met werk en kids kwam het er niet van en had er altijd wel iets anders voorrang. Dit jaar heb ik er op tijd werk van gemaakt, want de lente en zomer moeten gewoon helemaal top worden!

We hebben een groot overdekt terras bij de tuin, die samenloopt met de carport. Daar ligt vaak zo veel rommel, dat ons terrasje eigenlijk nooit gezellig was! We maakten dus een soort van tuinhokje waar we alle rommeltjes, fietsen en speelgoed kunnen verstoppen. En zo kon ik eindelijk beginnen met het gezellig maken van de tuin! Yesss!

Een zonnig weekend kwam als geroepen! Ik trok met de jongens in de tuin en we gingen aan de slag! Het planten van bloemetjes vonden ze super leuk! Als er maar zand aan te pas komt is het goed 😉
Terwijl de jongens flink met het zand speelden kon ik eindelijk mijn nieuwe tuinset van Hartman een mooi plekje geven! Ik droomde al lang van een grote witte tafel met kuipstoelen voor in de tuin. Een plekje waar we warme zomeravonden lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje! Het was meteen raak toen ik de nieuwe Sophie Collectie van Hartman zag! Yesss..dit waren de tafel en stoelen waar ik op zoek naar was!

Na een beetje schuiven en trekken met de tuinmeubels en bloempotten vond ik een super gezellige opstelling onder ons overdekt terrasje en genoten we de volgende dag van onze allereerste lunch buiten in de tuin!
We maakten pasta, Griekse salade en warme kruidenbroodjes en nadat Cis een paar keer zei “Joepie mamaaaa het is feest!” zei Vin ook volmondig “FEEST FEEST BAVOOOO!” (bravo dus ;-))
De tuinset werd voor het eerst uitgetest! Vin was nog een beetje te klein voor in de kuipstoeltjes te zitten, maar Cis voelde zich als een echte koning op een troon!
En papa en ik? Wij waren echt “impressed” van het zitcomfort! Je voelt gewoon een enorm verschil met vele andere kunststof kuipjes.
De stoelen zitten echt comfy en stevig, maar voelen toch licht aan als je ze wil verzetten! (De tafel trouwens ook!)
Dat de stoelen echt comfy moesten zitten is een grote must. We konden kiezen tussen 2 modellen: de Sophie Studio met conisch onderstel of de Sophie Element met rechthoekig onderstel.
Wij kozen voor de Studio… Ik vind de poten echt zo mooi en ze passen perfect bij de tafel!
Wat ik ook super handig vind is dat ze weerbestendig zijn! Regent het pijpenstelen? Dan loopt het water zo uit de stoel door het afwateringssysteem in de kuip. #Handig !
Om de boel wat op te fleuren gebruikte ik wat kussentjes en plaids. En ik heb nog zoveel leuke ideetjes voor ons terrasje! Keep you posted on that!

Dussss… Dank dank dank Hartman voor die mooie tuinset. Hij werd uitgetest en goedgekeurd! Wat was het een gezellige dag buiten! Na het eten viel Vin in slaap voor een middagdutje en ging Cis plantjes water geven! Die kleine tuinman!
Daarna legde ik me even in het gras om EINDELIJK genietend naar ons gezellige tuintje te kijken! Ik kijk nu al uit naar de mooie gezellige momenten die we er gaan beleven! Zomer 2017… Je mag komen!

IMG_3680

IMG_3608

IMG_3660

IMG_3595

IMG_3662

IMG_3607

IMG_3661

IMG_3604

IMG_3600

IMG_3623

IMG_3632

IMG_3612

IMG_3617

IMG_3634

IMG_3641

IMG_3652

IMG_3656

IMG_3683

IMG_3699

IMG_3619

IMG_3691

IMG_3703

LOVE,

ELLE

Een gedachte over “HUIS EN TUIN – HARTMAN

Geef een reactie