MAMA & KIDS – TUTTEN 

“Liefje…geef die tut eens af…Je bent toch geen baby meer he!” Dat is de zin in die ik dagelijks wel zo’n 10tal keer tegen Cis zeg. Wie Cis kent, of wie ons al volgt vanaf het begin zal zeker weten dat Cis dol is op tutjes. Liefs heeft hij er 10 verzameld voor het slapengaan, in en onder zijn bed zal je altijd een heleboel tutjes vinden en als je denkt dat je ze allemaal hebt verstopt dan weet Cis zijn secret stash wel te liggen.

Mijn kleine lieve jongen…Je zal er nu toch eens mee moeten gaan stoppen. In juni wordt je 4 jaar en hoe graag je die kleine troostdingetjes ook hebt, zullen we er toch samen afscheid van moeten nemen! En hoelang ik ook al probeer, moeten we nu echt doorzetten!

Vin hoeft geen tutjes…Hij kan het niet. Het is echt zo ontzettend grappig als hij een tutje in ze’n mond steekt! Hij lacht er zelf ook mee, want hij heeft geen idee wat hij er mee moet. En dat is maar goed ook, dan komt Cis niet meer in de verleiding.

Speciaal om te leren stoppen kocht ik twee nieuwe tutten van Bibi. Bijna 4 jaar lang konden we op Bibi rekenen en het doet met al pijn dat ik er stiekem afscheid van moet nemen!
Maar goed… Ik kocht dus twee nieuwe tutten voor Cis. En ik gaf het aan hem als een cadeautje. Dit zouden zijn twee laatste tutjes worden. En hij zou ze enkel nog mogen voor te slapen en een klein rustmomentje overdag! Overdag gaan ze gewoon weer in het doosje. Zo bouwen we rustig af! Hoop ik toch…

Dat doosje is trouwens niet zomaar een doosje, want je gebruik het niet alleen als sterilisation box (zie filmpje!) maar ook kan je het dekseltje gebruiken om koekjes mee te maken.
Nog meer leuke tips vind je hier!

Ondertussen geniet ik nog heel even verder van mijn kleine tuttende Cis, want voordat ik het eenmaal door heb zal hij ermee gestopt zijn en is die babyfase nu ECHT wel weg! #Zucht

LOVE,

Elle

Geef een reactie