SUNSHINE GOODIES

De lente laat toch serieus op zich wachten! Gelukkig mochten we vandaag voor 1 keer puur genieten! Dat deden we ook dubbel en dik! We sliepen met z’n allen uit! Yesss, ook de jongens! En na het ontbijt en omkleden trokken we richting het bos om wat avontuur op te zoeken en daarna maakten we het super gezellig in de tuin!
Daar hoorde natuurlijk ook lekker veel eten en drinken bij! Cis is echt dol op het gezellig maken… Hij helpt zo graag mee om alles mooi te zetten en ja… sindskort helpt hij ook mee met het eten maken! Hij weet dat er dan meestal nog een foto van getrokken moet worden, dus doet hij dan ook extra hard zijn best! #schatje

We maakten een dienblaadje met kopjes thee en een Tranquini voor Cis met wat muntblaadjes en besjes! Wat was hij fier op zijn zelfgemaakte mocktail!
En voor mama en papa een kopje thee van Celestial. Oh, ik ben echt verslaafd aan die thee! Ieder zakje thee bevat zoveel smaak en ruikt overheerlijk! “Blended with love” en dat proef je echt wel!
Onze favorieten? De True Blueberry en de Peppermint staan bovenaan het lijstje, maar zo zijn er nog wel een paar die bij ons regelmatig in de kast staan!
Zijn jullie ook zo’n fans van thee en heb je Celestial nog nooit geprobeerd?! Zeker doen dan! Trouwens… je kan er ook de allerlekkerste ice tea mee maken! #KeepYouPosted

Verder nog wat besjes en chocolade met nootjes erbij en ons vieruurtje was geslaagd!
Het zonnetje scheen flink vandaag en had ik dus eindelijk de kans om de nieuwe sun protection goodies van Rituals te testen! Wanneer het beter weer begint te worden dan haal ik meteen de zonnecreme boven! Voor bescherming en omdat het me altijd een instant summer feeling geeft! Ik hou van het gevoel van zonnecreme, om nog maar te zwijgen van de geur!

Als eerste test ik de Sun protection milky spray! Factor 50, anti aging en waterbestendig. Een handige fles waarmee je de zonnecreme goed kan aanbrengen… Al meteen verspreidt er zich een heerlijke geur zoals we gewend zijn van Rituals en ook smeert de creme makkelijk uit zonder vettig aan te voelen.

Ook de face cream protector is zo ontzettend fijn! Ook deze smeert goed uit en ruikt heerlijk! (hier moet ik echt meer van hebben… en zeker ook de protection hairspray!!!)

De aftersun heb ik vandaag enkel op mijn armen gedaan,; want meestal smeer ik aftersun enkel op als het ECHT warm is geweest. Maar believe me: deze is ook echt een toppertje!

Zo… Ik zit nu helemaal zen op de bank na een heerlijk dagje buiten! Ik wou jullie zeker nog deze leuke shoptips meegeven voor we het weekend afronden! Of nee… toch niet… we hangen er nog 1 dagje aan vast! #yesssssss 😉

IMG_3720

IMG_3737

IMG_3714

IMG_3726

IMG_3738

IMG_3722

IMG_3730

IMG_3709

IMG_3719

IMG_3723

IMG_3739

IMG_3707-1

IMG_3734

LOVE,

ELLE

2 thoughts on “SUNSHINE GOODIES

Geef een reactie