DE ALLEREERSTE VLOG

Hoi Lieverds,

Vandaag kom ik met iets helemaal nieuws… Want ja… Je moet meegaan met je tijd! Na heel lang twijfelen…wikken en wegen heb ik me dan ook maar eens gewaagd aan een allereerste vlog!

De bedoeling is dat ik jullie af en toe meeneem om een kijkje achter de schermen te nemen…Een kijkje hoe ik het mama zijn combineer met men werk. Zoals jullie weten heb ik nu een anderhalf jaar de Elle Milla shop en dit combineer ik met mijn blog.
Een droom die werkelijkheid werd. Het is ontzettend leuk, maar het is kei hard werken!
Het bloggen speelt ook nog een heel belangrijke rol in het Elle Milla verhaal, want dit is waar het allemaal is begonnen.

Vloggen…Ik heb er lang over getwijfeld… Ik ben niet echt zo’n prater en denk liever 10 keer na voor dat ik er iets uitflap, maar ik denk dat ik de goeie combinatie heb gevonden tussen beeld en tekst! Bloopers zijn er nu al met hopen en wie weet spaar ik ze wel een keer voor jullie op! πŸ˜‰
Ik ben echt heel benieuwd wat jullie er van gaan vinden en of jullie het leuk vinden om mij, de kids en Ties te volgen!
Wekelijks gaat het mij niet lukken om een filmpje online te zetten, want daarvoor is het voorlopig nog even te druk.
Jammer genoeg mag en kan ik jullie nog niet vertellen waarom, maar vanaf dat het zover is, dan zijn jullie de eerste die het mogen weten! Misschien vertel ik jullie het wel in nieuwe vlog! πŸ˜‰

Zo, dan laat ik jullie nu meteen het allereerste meekijk-filmpje zien! En we beginnen meteen met een lange… wel liefst 11 min mogen jullie mee volgen wat we vorige week hebben gedaan!
Zo benieuwd wat jullie er van vinden!
Alle tips zijn welkom, opmerkingen en vragen ook! En natuurlijk zou ik het ook super vinden als jullie abonneren op mijn Youtube kanaal en de Thumbs up aanvinken!

Veel kijk plezier!

LOVE,

Elle

2 gedachten over “DE ALLEREERSTE VLOG

Geef een reactie